Lapset esiintymässä musiikki-instrumenttien kanssa

Oppilaaksi musiikkiopistoon

Musiikkiopistoon voivat hakeutua oppilaaksi valkeakoskelaiset, pälkäneläiset ja akaalaiset lapset ja nuoret.

Oppilaaksi musiikkiopistoon

Oppilaspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ilman pääsykoetta vapaat oppilaspaikat huomioiden. Aiempia opintoja musiikissa ei edellytetä.

Musiikin opiskelu

Opintojen alussa opetusta on kahtena päivänä viikossa, ryhmä- ja yksilöopetusta. Ryhmässä musisoidaan yhdessä ja tutustutaan musiikin perusteisiin käytännönläheisesti ja oppilaan taso huomioiden.

Opintojen edetessä oppilas jatkaa musiikin perusteiden opiskelua ja hänen on mahdollista osallistua monenlaiseen yhteissoittoon orkestereissa, kamarimusiikkikokoonpanoissa, bändeissä sekä erilaisissa taiteen perusopetuksen yhteistyöhankkeissa.

Esiintyminen on osa opintoja ja opistolaisia näkyykin esiintymässä eri tahojen järjestämissä tilaisuuksissa.

Oppilaspaikkoja täytetään syys- ja kevätlukukausien alussa. Ensisijalla vapautuvissa oppilaspaikoissa ovat hakumenettelyssä varasijalle jääneet hakijat.

Avoimella osastolla voi opiskella kuka tahansa iästä ja asuinpaikasta riippumatta. Opiskelu on omakustanteista.

Tanssin opiskelu

Tanssin taiteen perusopetus on tavoitteellista, vuodesta toiseen etenevää ja suunnitelmallista. Opetuksen tavoitteena on antaa oppilaalle tiedot, taidot ja asenteet, jotka tukevat tanssin harrastamista ja mahdollistavat vaikka ammattiopintoihin hakeutumisen.

Opetuksessa tarjotaan oppilaalle laajapohjaiset tanssitekniset valmiudet sekä pyritään saamaan oppilas kokemaan tanssi monipuolisena, kasvattavana taiteenlajina, jonka avulla hän hyväksyy itsensä sekä ryhmässä toimivat muut oppilaat.

Tanssi antaa iloa, kokemuksia ja elämyksiä, joista on hyötyä positiivisen minäkuvan muodostamisessa sekä elinikäisen hyvinvoinnin ylläpitämiseen.

SoittorasiaHaluatko aloittaa soittoharrastuksen?

Ilmoittaudu oppilaaksi avoimelle osastolle, joka tarjoaa erimittaisia paketteja soitonopiskelun aloittamiseen.

Lue tästä lisää avoimen osaston paketeista ja hinnoista.

Ilmoittaudu tästä

Viimeksi muokannut: Piippo-Fair Hannele