Elinkeino ja työllisyys

Valkeakoski on vireä ja viihtyisä eteläisen Pirkanmaan keskus. Kaupungin sijainti aivan Tampereen tuntumassa, Helsinki-Hämeenlinna-Tampere kasvukäytävän varrella tarjoaa elinkeinoelämälle ja yrittämiselle erinomaiset olosuhteet.

  • Kesätyöt

    Valkeakosken kaupunki tulee tarjoamaan edellisvuosien tapaan kesällä 2021 150 kesätyöpaikkaa kaupungin erilaisissa työtehtävissä. Hakuaika on 24.2.-17.3.2021. Lisäksi kesätyöseteleitä on jaossa 24.2.2021 alkaen 30 kpl.

  • Kesätyöt ja yhteishaku teemoina Ohjaamossa

    Tule kysymään kesätöistä Ohjaamoon!

  • Työllisyydenhoidon kuntakokeilu

    Työllisyydenhoidon kuntakokeilussa kotikunta vastaa Te-toimistosta kokeiluun siirtyvän työnhakija-asiakkaan julkisista työvoima- ja yrityspalveluista. Kokeilu toteutetaan lähipalveluna ja jokaiselle asiakkaalle nimetään OMA-valmentaja.

Valkeakoskella on pitkä teollinen ja kansainvälinen historia. Kaupungin elinkeinorakenne on nykyisin kuitenkin varsin monipuolinen. Valkeakosken suurimmat työnantajat ovat Valkeakosken kaupunki, Saarioinen, UPM, Valkeakosken aluesairaala ja Bemis. Kaupungin työpaikkaomavaraisuus on n. 94 prosenttia.

Valkeakoskella käydään töissä ja ostoksilla myös lähialueilta. Runsaalla 2 000 lähikunnissa asuvalla on työpaikka Valkeakoskella.

Yrityksille ja yrittäjille suunnatut sisällöt ja uutiset löydät yrityspalvelut sivuilta.