Ilmakuvaa Pirkanmaan Portista kauniina kesäpäivänä.

Toimitilat ja yritystontit

Valkeakoski tarjoaa erinomaiset olosuhteet yrittämiselle. Tontteja ja toimitiloja on tarjolla hyvillä paikoilla kilpailukykyiseen hintaan.

Valkeakoski on sopivan kokoinen kaupunki tarjoamaan henkilöstölle viihtyisän ja turvallisen asuinympäristön, lapsille virikkeellisen ja koulutuksellisesti monipuolisen kasvuympäristön sekä yritykselle riittävän tukipalveluverkoston.

Ota yhteyttä – autamme Sinua sopivan tontin tai toimitilan löytämisessä!

Toimitilat

Kaupungissa on tarjolla erilaisia toimitiloja ostettavaksi tai vuokrattavaksi. Tiloja löytyy raskaalle teollisuudelle sopivista halleista erilaisiin toimisto- ja liiketiloihin.

Vapaat toimitilat löydät Etelä-Pirkanmaan toimitila- ja tonttipalvelusta (linkki palveluun alapuolella). Toimitila- ja tonttipalvelusta voit hakea tarjolla olevia yksityisten ja kunnan omistamia toimitiloja ja yritystontteja. Voit myös ilmoittaa vapaan toimitilasi tai tonttisi palveluun ilmaiseksi.

Teollisuus- ja yritystontit

Valkeakoski tarjoaa yrityksille edullisia teollisuus- ja liiketontteja. Yritystonttivalikoima on monipuolinen – valinnan varaa on sekä tontin koon että sijainnin suhteen. Voit varata yritys- ja teollisuustontteja ympäri vuoden lyhyellä käsittelyajalla. Kaupunki voi myös avustaa rakennuksen suunnittelussa ja rakentamisessa.

Yritysalueita on lähellä keskustaa ja uusi Pirkanmaan Portin teollisuusalue sijaitsee valtatie 3:n varressa, noin 15 kilometrin päässä kaupungin keskustasta.

Alla tietoa yritystonttien varaamisesta, Valkeakosken yritysalueista ja niiden yrityksistä sekä vapaana olevista teollisuus- ja yritystonteista.

Toimitila- ja tonttipalvelusta voit hakea tarjolla olevia yksityisten ja kunnan omistamia toimitiloja ja yritystontteja.

Voit myös ilmoittaa vapaan toimitilasi tai tonttisi palveluun ilmaiseksi.

Toimitila- ja tonttipalvelu

Viimeksi muokannut: Forstén Piritta