Kaupungin yrityspalvelut yrittäjien ja yritysten apuna

Valkeakoskella on erinomaiset olosuhteet yrittämiselle. Kaupungin yrityspalvelut tarjoavat apua yritystoiminnan eri vaiheissa sekä oman henkilöstön voimin että yhteistyössä verkostonsa kanssa. Myös kaupungin laajasta tontti- ja toimitilatarjonnasta saa tietoa yrityspalvelujen henkilöstöltä.

  • Yrityspalveluiden yhteystiedot

    Olemme kaupungin yrityspalveluissa yrityksiä, yrittäjiä ja yrityksen perustamista suunnittelevia varten. Me palvelemme sinua, ota rohkeasti yhteyttä.

  • Toimitilat ja yritystontit

    Valkeakoski tarjoaa erinomaiset olosuhteet yrittämiselle. Tontteja ja toimitiloja on tarjolla hyvillä paikoilla kilpailukykyiseen hintaan.

  • Yrityksen perustaminen

    Mietitkö yrityksen perustamista? Onko sinulla jo liikeidea tai suunnitteletko jatkavasi olemassa olevan yrityksen liiketoimintaa?

Valkeakoski on onnistumisen paikka yrityksellesi

Liiketoimintaa edistävät ihanteellinen sijainti sekä vahva yhteishenki kaupungin, yrittäjien ja oppilaitosten kesken.

Valkeakoski sijaitsee keskellä eteläisintä Suomea ja täällä saat yrityksesi keskelle Helsingin ja Tampereen välistä Suomen kasvukäytävää.

Kaupungin tiivis keskusta on palvelukeskittymä, joka vetää työntekijöitä ja asiakkaita myös lähialueilta sinunkin yrityksellesi. Tontteja ja toimitiloja on tarjolla hyvillä paikoilla kilpailukykyiseen hintaan.

Pirkanmaan Portti -yritysalue sijaitsee logistisesti loistopaikalla Helsinki–Tampere-moottoritien varressa. Sieltä voit saada yrityksellesi vaikka kymmenien hehtaarien tontin. Lisäksi alueelle sijoittuva pk-yritys voi saada jopa 20 % EU:n investointitukea kone- ja laiteinvestointeihin.