Facebook pixel
Nainen ja mies leikkaavat nurmikkoa puistossa

Kesätyöt

Valkeakosken kaupunki tarjoaa edellisvuosien tapaan kesällä 2021 kaupungin erilaisissa työtehtävissä 150 kesätyöpaikkaa. Kesätyöseteleitä on jaossa 30 kpl.

Kaupungin kesätyöpaikat 150 paikkaa

Kaupungin kesätyöhakuaika oli ajalla 24.2.-17.3.2021. Hakea saattoi, mikäli hakija oli valkeakoskelainen, vuonna 2021 16 vuotta täyttävä tai sitä vanhempi. Hakuajan jälkeen eri yksiköt jatkoivat rekrytointiprosessin valintoineen loppuun. Ensin valittiin nuoria, jotka eivät ole aikaisemmin työskennelleet kaupungin kesätöissä.

Kesätyöseteli työnantajalle (ei kaupunki)

Seteliä voi hakea, mikäli hakija on työsuhteen alkuun mennessä valkeakoskelainen 15 vuotta täyttänyt tai enintään 18 vuotta vuonna 2021 täyttävä nuori. Setelillä voi työllistää itsensä yritykseen (ei oman vanhemman) tai yhdistykseen.  Samalle työnantajalle voidaan myöntää enintään kolme seteliä. Työsuhteen on oltava kestoltaan vähintään kolme viikkoa ja viikkotyöajan 30 h/vko. Palkan on oltava asianmukainen ja työnantajalla on kaikki normaalia työsuhdetta koskevat velvoitteet.

Sähköiseen hakulomakkeeseen täytetään sekä nuoren tiedot, että työnantajan tiedot ja se on nuoren ja/tai työnantajan sähköisesti täytettävissä ja palautettavissa. Palautusta vastaan saa varmistuksen ja ohjeistuksen, että on oikeutettu seteliin ja työnantajalle maksetaan 350 euroa työsuhteen toteutumisen jälkeen. Työnantajan on haettava tilitystä 31.10.2021 mennessä.

Sähköisen setelilomakkeen löydät 24.2. alkaen alla olevasta linkistä. Kaikki setelit vuoden 2021 osalta on toistaiseksi nyt sidottu!

Viimeksi muokannut: Ilovuori Sari