Nuoria Nuorisokeskus Pultin edessä.

Nuorisotilat

Valkeakoskelta löytyy kaksi nuorisotilaa, joissa voit viettää vapaa-aikaa erilaisten toimintojen parissa tai kavereiden kanssa hengaillen.

Nuorisokeskus Pultti

Nuorisokeskus ja nuorisotoimisto sijaitsevat Myllysaaren museon vierellä Kanavanrannassa.

Nuorten illoissa on mahdollista pelata biljardia ja pingistä, pleikkareita (PS4 ja PS5), lauta- ja korttipelejä, soittaa ja kuunnella musiikkia, katsoa elokuvia tai pelata isolta screeniltä, askarrella ja taiteilla, keskustella ohjaajien kanssa ja nauttia kahvion tuotteista. Mitä ikinä keksitäänkään, kerro toiveesi ohjaajalle!

Nuorisokeskuksesta löytyy alakerrasta tapahtumasali Monttu ja Kahvila Mylly sekä yläkerrasta monitoimitila Paja ja nuorisotoimisto. Nuorten illoissa alakerta ja yläkerran Paja ovat käytössä. Pajasta löytyy aloitteleville bändeille sähkörummut, -piano, -kitara ym. muita soittimia.

Valkeakosken kaupungin nuorisopalveluiden lisäksi Pultissa järjestävät toimintaa lapsille ja nuorille muut Valkeakosken kaupungin toimijat sekä yhdistykset, seurat, luokkatoimikunnat ja yksityiset käyttäjät.

Tilavaraukset ja diskovuorovaraukset puhelimitse nuorisotoimistosta p. 040 335 6821.

Nuorisotila Tyrmä

Nuorisotila Tyrmä sijaitsee Roukon yhtenäiskoulun tiloissa omalla sisäänkäynnillä. Tyrmän keittiö avaa loistavat kokkailu-ja leivontamahdollisuudet. Pleikkarihuoneessa voit rauhassa pelailla kavereiden kanssa. Tyrmän tilailloissa voit haastaa nuorisonohjaajan pingiksessä, ilmakiekossa tai biljardissa.

Tyrmää voivat lisäksi varata yksityiset käyttäjät, yhdistykset ja muut toimijat. Tilanvaraukset puhelimitse nuorisotoimistosta p. 040 335 6821.

Viimeksi muokannut: Ruuttunen Tuija