Nuoret Nuorisokeskus Pultin edessä.

Nuorisotilat

Valkeakoskelta löytyy kaksi nuorisotilaa, joissa voit viettää vapaa-aikaa erilaisten harrastusten parissa tai kavereiden kanssa hengaillen sekä keväisin ja syksyisin auki oleva Pärinä.

Nuorisokeskus Pultti

Nuorisokeskus Pultti  sijaitsee kaupungin parhaalla paikalla Kanavanrannassa. Nuorisokeskuksen alakerrasta löytyy tapahtumasali Monttu, joka on varustettu ääni- ja valotekniikalla sekä kahvio Mylly. Pultti on ihanteellinen paikka järjestää erilaisia tapahtumia ja juhlia.

Yläkerrassa sijaitsee nuorisotoimisto, monitoimitila Paja ja kokoushuone Sorvaamo.

Valkeakosken kaupungin nuorisopalveluiden lisäksi Pultissa järjestävät toimintaa lapsille ja nuorille muut Valkeakosken kaupungin toimijat sekä yhdistykset, seurat, luokkatoimikunnat ja yksityiset käyttäjät.

Tilavaraukset ja diskovuorovaraukset puhelimitse nuorisotoimistosta.

Nuorisotila Tyrmä

Nuorisotila Tyrmä sijaitsee Roukon yhtenäiskoulun tiloissa omalla sisäänkäynnillä. Tyrmän keittiö avaa loistavat kokkailu-ja leivontamahdollisuudet. Pleikkarihuoneessa voit rauhassa pelailla kavereiden kanssa. Tyrmän tilailloissa voit haastaa nuorisonohjaajan pingiksessä, ilmakiekossa tai biljardissa.

Tyrmää voivat lisäksi varata yksityiset käyttäjät, yhdistykset ja muut toimijat.

Tilanvaraukset puhelimitse nuorisotoimistosta.

 

Moottoripaja Pärinä

Valkeakosken nuorisotoimen ylläpitämä PÄRINÄ (pyörä- ja mopotalli) toimii osoitteessa Roineenkatu 24. Talli sijaitsee takapihan puolella, samassa talossa Kierrätysmyymälä Tankin kanssa.
Tallilla ovet ovat auki tiistaisin klo 16-18. Toiminta on suunnattu 7 lk.-17-vuotiaille nuorille.

Tule tallille tapaamaan kavereita, juttelemaan ohjaajien kanssa. Samalla voidaan tutkia ja huoltaa kulkupelit kuntoon. Työkalut löytyvät tallilta, tarvittaessa saat myös apuja ohjaajilta, sekä muilta osallistujilta. Varaosat ja tarvikkeet tulee itse hankkia. Pärinässä toimintaan voi osallistua ilman huolto- tai korjaustarpeita. Pärinässä voi viettää aikaa ,vaikka keskustellen mieleen tulevista aiheista. Kuppi kahviakin on mahdollista hörpätä toiminnan ohella. Lisätietoja toiminnasta antaa Roosa Setälä 040 335 6822.

Viimeksi muokannut: Ketonen Taija