Veneitä laiturissa Apian kanavassa kaupungin keskustassa. Taustalla kerrostalo.

Asuminen

Arki sujuu Valkeakoskella vaivattomasti. Kaikki keskeiset palvelut ovat helposti saavutettavissa. Ei ruuhkia ja jonottelua, vaan enemmän aikaa perheelle ja harrastuksille!

Valkeakoskella asutaan väljästi, mukavasti ja edullisesti. Asuntojen hinnat ovat keskimäärin reilun kolmanneksen edullisempia kuin Tampereella.

Tyypillisintä Valkeakoskea ovat idylliset omakotimiljööt. Viehättävistä puutaloista voi remontoida uuden kodin erilaisiin tarpeisiin ja erikokoisille perheille.

Uuden omakotitalon voi rakentaa vesistön läheisyyteen, maaseudun rauhaan tai lähelle keskustan palveluita. Uusi suosittu pientaloalue on kaupungin pohjoispuolella. Tonttien hinnat ovat asukasystävälliset.

Myös kerrostaloasuntojen valikoima on monipuolinen. Uusi pienkerrostaloalue rakennetaan keskustaan parhaiden kauppapaikkojen tuntumaan. Kaupunki panostaa myös vuokra-asuntoihin: uusia rakennetaan ja vanhoja korjataan.

Opiskelijoille on tarjolla asuntoja jopa järvinäköalalla. Iäkkäimmille  ihmisille on esimerkiksi kaksi palvelutaloa ja ryhmäkoteja.  Senioritalojen ja tehostetun palveluasumisen rakentaminenkin on vauhdittumassa.

Viimeksi muokannut: Ruuttunen Tuija