Yhdistystoiminta

Valkeakoskella on satoja toimivia yhdistyksiä ja järjestöjä. Heidän kauttaan löydät apua, tukea ja vertaistoimintaa.

Pirkanmaalla on yhdistystoiminnan kehittämiseksi valittu kunnittain yhteyshenkilöt eli järjestöagentit. Valkeakoskella yhteyshenkilöitä ovat hyvinvointikoordinaattori Marika Hoviniemi ja järjestöagentti Riitta Lindbäck, riitta.lindback@tohkasaatio.fi, 040 1819 667. Jos sinulla on ideoita yhdistyksen ja kaupungin välisestä yhteistyöstä, ota yhteyttä.

Kaupunki järjestää vuosittain kaikille yhdistyksille tarkoitetun tilaisuuden ja työstää parhaillaan yhdistystyön ohjeita yhdistysten ja kaupungin väliseen yhteistyöhön. Tiedotamme yhdistystoimijoita ajankohtaisista asioista säännöllisesti sähköpostitse. Jos haluat mukaan postituslistalle, ota yhteyttä hyvinvointikoordinaattoriin.

Pirkanmaan yhdistysten tiedot keskitetysti Lähellä.fi -verkkopalvelussa

Lähellä.fi on verkkopalvelu, joka kokoaa Pirkanmaan yhdistysten ja yhteisöjen tuen, toiminnan ja tapahtumat yhteen osoitteeseen. Lähellä.fi helpottaa vertaistuen ja vapaaehtoistyön löytämistä. Palvelu tarjoaa tietoa myös avoimista työ-ja harjoittelupaikoista sekä toimitiloista. Kirjaa yhdistyksesi tiedot mukaan verkkopalveluun.

Liikuntaseurojen yhteystiedot löydät myös liikuntapalvelujen sivulta. Yhdistysten yhteystiedot sekä tietoa toiminnasta löydät myös Patentti- ja rekisterihallituksen yhdistystietorekisteristä. Yhdistykset ovat itse vastuussa tietojensa toimittamisesta ja päivittämisestä palveluun.

Viimeksi muokannut: Ruuttunen Tuija