Yhdistystoiminta

Valkeakoskella on satoja toimivia yhdistyksiä ja järjestöjä. Heidän kauttaan löydät apua, tukea ja vertaistoimintaa.

Pirkanmaalla on yhdistystoiminnan kehittämiseksi valittu kunnittain yhteyshenkilöt eli järjestöagentit. Valkeakoskella yhteyshenkilöitä ovat hyvinvointikoordinaattori Marika Hoviniemi ja järjestöagentti Riitta Lindbäck, riitta.lindback@tohkasaatio.fi, 040 1819 667. Jos sinulla on ideoita yhdistyksen ja kaupungin välisestä yhteistyöstä, ota yhteyttä.

Pirkanmaan yhdistysten tiedot keskitetysti Lähellä.fi -verkkopalvelussa

Lähellä.fi on verkkopalvelu, joka kokoaa Pirkanmaan yhdistysten ja yhteisöjen tuen, toiminnan ja tapahtumat yhteen osoitteeseen. Lähellä.fi helpottaa vertaistuen ja vapaaehtoistyön löytämistä. Palvelu tarjoaa tietoa myös avoimista työ-ja harjoittelupaikoista sekä toimitiloista. Kirjaa yhdistyksesi tiedot mukaan verkkopalveluun.

Liikuntaseurojen yhteystiedot löydät myös liikuntapalvelujen sivulta. Yhdistysten yhteystiedot sekä tietoa toiminnasta löydät myös Patentti- ja rekisterihallituksen yhdistystietorekisteristä. Yhdistykset ovat itse vastuussa tietojensa toimittamisesta ja päivittämisestä palveluun.

Kaupungin ja yhdistysten yhteistyö

Kaupungilla on monia yhteistyön muotoja, jolla osallistetaan yhdistyksiä, järjestöjä ja kuntalaisia mukaan yhteisen tekemiseen.

Viimeksi muokannut: Hoviniemi Marika