Voipaalan taidekeskuksen päärakennus kesällä.

Voipaalan taidekeskus

Voipaalan taidekeskus Rapolan linnavuoren juurella elää ja hengittää vahvasti nykyistä ja mennyttä maailmaa. Korkeatasoisten nykytaiteen näyttelyiden lisäksi voit nauttia markkinoista ja erilaisista tapahtumista.

Aistielämyksiä Voipaalan kartanossa

Voipaala on kohtaamispaikka historian, taiteen, kulttuuritapahtumien ja hyvinvoinnin ystäville. Alue on kulttuurihistoriallisesti merkittävä paikka, joka mainitaan jo 1340 paavin panna-kirjeessä kurittomille sääksmäkiläisille.

Taidekeskus esittää korkeatasoista nykytaidetta vuoden ympäri. Tutustu näyttelyihin ja istahda Kartanokahvilan herkullisten leipomusten äärelle päärakennuksessa tai puistossa.

Voipaala hurmaa monipuolisuudellaan

Voipaalan alueella järjestetään tapahtumia konserteista markkinoihin. Ota aikaa itsellesi ja hyödynnä kartanon piharakennuksissa toimivien hyvän olon hoitoja tarjoavien yritysten palveluita.

Hienon 1700-luvun barokkivaikutteisen puutarhan on sanottu olevan Hämeen Versailles pienoiskoossa. Omenat, kirsikat ja hevoskastanjat kukkivat puistossa. Voit nauttia luonnosta myös kävelyllä Rapolan linnavuorella, jonne vie mukava polku Voipaalasta.

Juhlia ja seminaareja

Voit myös viettää ikimuistoiset tilaisuutesi historiallisessa ja romanttisessa miljöössä. Vuokraa Juhlatila Navetta juhlillesi tai yritystilaisuudellesi. Pytingin luokissa onnistuvat myös koulutustilaisuudet.

Katso lisää taidekeskuksen sivuilta:

Voipaalan taidekeskus

Viimeksi muokannut: Syrjänen Riina