Matkailu

Rentoudu luonnossa. Nauti esityksistä Valkeakosken kaupunginteatterissa ja kesäteatterissa. Koe taidetta ja kulttuuria Myllysaaren museossa, Voipaalan taidekeskuksessa tai Visavuoressa. Tule veden äärelle Valkeakoskelle ja tutustu monipuoliseen sekä tapahtumarikkaaseen kaupunkiin, jossa kaikki on lähellä!

 • Luontokohteet

  Valkeakosken luonto antaa elämyksiä vuoden jokaisena päivänä. Haltioidu luonnon muovaamista taideteoksista luontopoluilla tai nauti vesistöistä ihan kaupungin keskustassa!

 • Aktiviteetit

  Valkeakosken luonto, vesistöt, puistot ja monipuoliset liikuntapaikat tarjoavat tekemistä ja mahdollisuuksia liikkua vuoden ympäri.

 • Kulttuuri ja nähtävyydet

  Haluatko kokea ja kohdata kulttuurielämyksiä, yllätyksiä sekä nähdä historiallisia paikkoja? Viihdy Valkeakosken monipuolisessa tarjonnassa.

 • Ulkoilu ja veneily

  Kun kaupungilla on sata neliökilometriä vettä, sitä riittää nautittavaksi jokaiselle.

 • Koe idyllinen Sääksmäki

  Sääksmäki tarjoaa runsaasti kulttuuria, rauhaa ja luontoelämyksiä ympäri vuoden.

 • Osta elämyksiä

  Suunnitteletko matkaa Valkeakoskelle? Tutustu mitä elämyksiä ja palveluja paikalliset tarjoavat!

Vieraile vesien äärellä

Valkeakoski sijaitsee vesireittien solmukohdassa ja Valkeakosken kanava yhdistää Mallas- ja Vanajaveden toisiinsa. Kun kaupungilla on sata neliökilometriä vettä, sitä riittää nautittavaksi jokaiselle. Ota kaupunki ja sen upeat maisemat haltuun!

Valkeakosken keskustassa asioiminen on leppoisaa ja vaivatonta. Kaikki tarpeellinen on kädenulottuvilla. Mikäli saavut vesiteitse kaikki sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä vierasvenelaitureista.

Kaunis kaupunki tarjoaa rauhallisia luontokohteita, ainutlaatuisia kulttuurikohteita, monipuolisia liikunta- ja harrastusmahdollisuuksia sekä runsaasti mielenkiintoisia tapahtumia vuoden ympäri!