Kerros- ja rivitalotontit

Valkeakosken kaupunki tarjoaa useita kerros- ja rivitalotontteja yhtiömuotoisen asuntorakentamisen tarpeisiin.

Yhtiömuotoiseen rakentamista varten kaavoitettuja alueita löytyy tällä hetkellä mm. lähellä ydinkeskustaa sijaitsevalla Tietolan alueella, Niementien ja Honkiniementien varressa. Upeissa rantamaisemissa kivenheiton päässä keskustasta odottaa rakentumista Apianlahden kaavan alue. Pienimuotoisempaa yhtiömuotoista rakentamista varten vapaita tontteja on tarjolla rauhallisilla Kemmolan sekä Yli-Nissin alueilla.

Ennakkomarkkinoinnissa ovat myös tontit erinomaisella sijainnilla keskustan tuntumassa, Jyräänkatu 4 ja 6. Keskustan palvelut, koulu ja päiväkoti sijaitsevat aivan lähistöllä.
Kerromme mielellämme lisää kohteista.

Alueiden hinnoittelu tapahtuu kaupunginhallituksen vahvistaman hinnoittelupäätöksen mukaisesti. Lisätietoa hinnoittelusta, vapaista tonteista ja suunnitteilla olevista alueista antaa maankäyttöpalvelut.

Vapaat yhtiömuotoiset tontit kartalla

Karttatasot valikosta voi valita haluamansa karttapohjan, esim. ajantasa-asemakaavan tai ortokuvan . Karttaa voi siirtää “raahamalla” tai panorointinuolia käyttäen. Mittakaavatasoa voi vaihtaa hiiren rullalla tai painelemalla + ja – merkkejä. Klikkaamalla tonttia saat kohteen tiedot näkyviin.

Viimeksi muokannut: Sundström Erna