Ilmakuva Valkeakosken keskustasta

Sijoitu Valkeakoskelle

Valkeakosken kaupunki on viihtyisä ja vireä eteläisen Pirkanmaan keskus. Valkeakoskella on pitkä teollinen historia ja tänäkin päivänä kaupunki tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet toimia ja yrittää.

Valkeakoski sijaitsee Suomen ainoalla eurooppalaisen mittapuun mukaisella kasvukäytävällä Helsingistä Hämeenlinnan kautta Tampereelle ja edelleen Seinäjoelle ulottuvalla vyöhykkeellä. Alueella sijaitsee 40 % Suomen työpaikoista ja siellä tehdään puolet maan yritysten liikevaihdosta. Kasvu jatkuu ennusteiden mukaan myös tulevaisuudessa.

Valkeakosken kaupunki tarjoaa yrityksille ja yrittäjille apua, olipa kyseessä teollisuustontin löytäminen, toimitilojen sijoittelu, työvoiman hankinta tai asunnon etsiminen.

Miksi Valkeakoski?

Yrityksen sijoittumiselle Valkeakoskelle on monta hyvää syytä.

Erinomainen logistinen sijainti

Valkeakosken sijainti on logistisesti erinomainen: tavara kulkee sujuvasti muualle Suomeen tai kaikkialta Suomesta. Yhteydet suuriin satamiin ovat nopeat ja toimivat. Kaupungin keskustan teollisuusalueelle johtaa maanteiden lisäksi myös pistoraide.

Hyvät liikenneyhteydet työmatkalaisille

Valkeakoski sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella, sopivalla etäisyydellä Helsingistä, Tampereelta ja Turusta. Hyvät tieyhteydet mahdollistavat nopean siirtymisen niin omalla autolla kuin bussillakin. Valkeakoskelta on Tampereen suuntaan jopa 100 päivittäistä bussiyhteyttä.

Tontit ja toimitilat hyvillä paikoilla

Yritys- ja teollisuustontti- sekä toimitilatarjonta Valkeakoskella on runsas ja monipuolinen. Tontteja löytyy niin kaupungin keskustan tuntumasta kuin 3-tien varrestakin. Monipuolisia toimitiloja on tarjolla hyvillä paikoilla erittäin kilpailukykyiseen hintaan.

Taitavaa työvoimaa ja lisäkoulutusta

Valkeakoskelta löytyy niin teolliseen tuotantoon tottunutta kuin vastavalmistunutta, kansainvälisen koulutuksen saanutta työvoimaa.

Hämeen Ammattikorkeakoulun HAMKin Valkeakosken yksikössä koulutetaan opiskelijoita tekniikan ja liiketalouden aloilla sekä englannin- että suomenkielisissä koulutusohjelmissa. Valkeakosken ammattiopistossa VAAOssa on tarjolla laaja valikoima ammatillisen koulutuksen linjoja ja myös yrityksille räätälöityjä koulutuspalveluja.

Tarvittaessa koulutus- ja kehittämispalveluja yrityksille tuottaa Valkeakoski-opiston tilauskoulutus Tiedonjyvä.

Tehokkaat yrityspalvelut

Kun suunnittelet alueelle sijoittumista Valkeakosken kaupungin yrityspalvelut on palveluksessasi: saat asian eteenpäin jo yhdellä puhelinsoitolla. Etsimme Sinulle parhaat mahdolliset vaihtoehdot, löydämme vastaukset kysymyksiisi ja ohjaamme Sinut oikeiden palvelujen luo.

Yritysverkoston voimaa

Valkeakosken lukuisat, monipuoliset yritykset tarjoavat erinomaisia mahdollisuuksia verkottumiseen. Saat palveluja, asiakkaita ja erilaisia yhteistyötahoja samalta paikkakunnalta. Löydät Valkeakosken yritykset yrityshakemistosta.

Valkeakoskella on yrittämisen vetovoimaa!

Viimeksi muokannut: Forstén Piritta