Kuvakollaasi, jossa perhe istuu puistossa, lapsi suihkulähteellä ja veneitä on kanavassa.

Omakotitontit

Meiltä löytyy tontteja moneen lähtöön edullisilla hinnoilla. Haluat sitten asua tiiviisti tai väljästi, kaupungin vilskeen lähellä tai luontomaisemissa, meiltä löytyy sinulle sopiva tontti.

Valkeakoskella on vapaana tontteja monenlaisiin tarpeisiin

piirretty kartta valkeakoskesta

Koivuniemen alue Valkeakosken eteläpuolella tarjoaa väljiä tontteja luonnon helmassa. Koivuniemi on oivallinen paikka järven- ja luonnonläheisyyttä arvostaville. Koivuniemestä on Valkeakosken keskustaan noin 4 kilometriä.

Vallon alue sijoittuu kauniiden maisemareittien varrelle harmonisen peltomaisemaan. Vallossa tontit ovat väljät ja helpohkot rakentaa, sillä maastonmuodoissa ei ole isoja vaihteluita. Vallosta on noin 3,5 kilometriä Valkeakosken keskustaan.

Yli-Nissi sijaitsee Valkeakosken pohjoispuolella ja on lapsiperheiden paratiisi. Alueella on oma päiväkoti ja alakoulu, jonne varmistettu turvalliset kulkureitit lapsille. Alueella on säilytetty luontoarvot ja tontit ovat väljiä.

Tulossa olevat alueet

Valkeakosken kaupunki kaavoittaa jatkuvasti uusia asuinalueita ja joka vuosi pyritään vapauttamaan tontteja haettavaksi uusilta alueilta.

Vuoden 2024 aikana luovutetaan tontteja seuraavilta alueilta:

  • Juusonniitty,  tontit ovat haettavissa.
  • Juusonpuisto (tontit tulevat haettavaksi syksyllä 2024).

Tonttien hakuajankohdista ilmoitetaan erikseen. Juusonpuiston uusi alue sijoittuu Vanhankylän liikekeskuksen viereiselle peltoaukealle.

Vapaiden tonttien tiedot kartalla

Karttatasot valikosta voi valita haluamansa karttapohjan, esim. ajantasa-asemakaavan  tai ortokuvan . Karttaa voi siirtää “raahamalla” tai panorointinuolia käyttäen. Mittakaavatasoa voi vaihtaa hiiren rullalla tai painelemalla + ja – merkkejä. Klikkaamalla tonttia saat kohteen tiedot näkyviin.

Viimeksi muokannut: Sadeharju Annika