Mallasveden melojat harjoittelevat hinausta Mallasvedellä.

Aktiviteetit

Valkeakosken luonto, vesistöt, puistot ja monipuoliset liikuntapaikat tarjoavat tekemistä ja mahdollisuuksia liikkua vuoden ympäri.

Vietä päivä vesillä, veneile, melo, kalasta, risteile tai suppaile. Suuntaa päiväretkelle perheesi kanssa esimerkiksi Walklandian puistoalueelle, josta löytyvät upeat radat pumptrackille, skeittaukselle ja keppareille. Perheen pienimmät saavat seikkailla seikkailupuistossa tai kurvailla lasten liikennepuistossa. Tekemistä löytyy koko päiväksi! Omia urheiluvälineitä ei tarvitse mukaan, sillä Apianlahden leirintäalueelta voi vuokrata useita harrastusvälineitä niin vesille kuin maallekin. Ilolan maatilamatkailusta voi nyt myös vuokrata erilaisia polkupyöriä ja tutustua lähialueisiin pyörällä liikkuen.

Tervetuloa liikkuvan ihmisen mansikkapaikkaan!

Kallio metsässä.

Geokätköily

Löydä kätköjä mielenkiintoisista paikoista ja tutustu samalla Valkeakoskeen hauskalla tavalla.

Geokätköily

miehet kalastavat virveleillä

Kalastus

Valkeakoskella onkiminen ja virvelöinti onnistuu ihan kaupungin keskellä kävelysiltojen ympärillä. Kalaisat veden ympäröivät kaupunkia kahdelta puolelta.

Kalastus

Lapsi ja lampaita aitauksessa

Kotieläinpihat

Vieraile kotieläinpihoilla Valkeakoskella Ilolan Maatilamatkailussa, Pukkilan tilalla tai Tuomarlan tilalla ja rapsuttele suloisia kotieläimiä.

Kotieläinpihat

Lapsi-pyöräilee-Riippusiltojen-lenkilllä-Valkeakoskella.

Kävely- ja pyöräilyreitit

Valkeakoskella luonto on lähellä. Kivoja kävely- ja pyöräilyreittejä löydät sekä keskustan läheltä kuin metsän ja maaseudun rauhasta.

Kävely- ja pyöräilyreitit

Pojat ajavat polkuautoilla Liikennepuistossa.

Liikennepuisto

Lasten liikennepuisto sijaitsee kaupungin keskustassa. Liikennepuistossa lapset voivat opetella liikennekäyttäytymistä polkuautoilla ja polkupyörillä.

Liikennepuisto

Poika harjoittelee tennistä opettajan kanssa

Liikuntapaikat

Valkeakosken monipuoliset liikuntapaikat tarjoavat runsaasti tekemistä ja mahdollisuuksia liikkua vuoden ympäri.

Liikuntapaikat

Lapset leikkivät Seikkailupuiston kiipeilytelineessä.

Seikkailupuisto

Seikkailupuistossa lapset voivat kiipeillä puistoon rakennetussa linnoituksessa, roikkua verkossa, sujahtaa liukuputkeen ja uida laguunissa. Vapaa pääsy.

Seikkailupuisto

tytöt uimassa Apian uimarannalla

Uimapaikat ja saunat

Valkeakoskella on uimahalli kaupungin keskustassa ja useita kivoja uimarantoja. Voit myös nauttia perinteisistä tai elämyksellisistä saunakokemuksista.

Uimapaikat ja saunat

Lapset istuvat veneen kannella, vene alittaa riippusiltaa.

Veneily

Tule vieraaksi veneellä! Veneilijänä voit poiketa keskustassa vaikka ostoksilla ja yöpyä Kirkonrannan tai Lepänkorvan laiturissa.

Veneily

Viimeksi muokannut: Syrjänen Riina