Ilmakuva, jossa M/S Kulkuri - laiva risteilee Mallasvedellä kesällä.

Risteilyt Mallas- ja Vanajavedellä

Nouse laivaan ja tutustu upeisiin järvimaisemiin. Valkeakoskella pääset risteilemään sekä Mallas- että Vanajavedellä.

Mahtavat vesistöt ja unohtumattomat rantamaisemat on parasta kokea risteillen, sillä vehreät ja idylliset näkymät avautuvat laivasta käsin aivan uudella tavalla. Valkeakoski sijaitsee vesireittien solmukohdassa ja Valkeakosken kanava yhdistää Mallas- ja Vanajaveden toisiinsa.

Hopealinjan laivat risteilevät Tampereen ja Hämeenlinnan välillä uskomattoman upeaa vesireittiä. Laivat pysähtyvät Valkeakoskella Sääksmäen sillan sekä Visavuoren laitureissa. Suuri selkä tiivistyy välillä väyläksi, joka mutkittelee lähes rantalaitumia viistäen. Voit myös yhdistää retkeen pyöräilyn ja hypätä laivaan pyörän kanssa sekä ajella takaisin pyörällä erilaisia maisemia ihaillen.

Uutena risteilijänä aloittaa kesäkaudella 2023 M/S Helena, joka liikennöi sunnuntaisin, tiistaisin ja keskiviikkoisin Valkeakoskelta Visavuoreen, Rönnvikin viinitilalle ja Mobilia museoon Kangasalle. Myös pyörämatkailijat ovat tervetulleita.

Kuutar-risteilyjen kyydissä pääset Valkeakoskelta Visavuoreen tai Rönnvikin viinitilalle. Matkalla Visavuoreen koet mielenkiintoisen Valkeakosken kanavan ylityksen ja kauniit maisemat Vanajavedellä. Risteily Rönnvikin tilalle kulkee halki Mallasveden ja Pinteleen, josta reitti jatkuu läpi tunnelmallisen Kyllönjoen. Voit myös varata yksityisristeilyn M/S Kulkurilla.

Lue lisää alta vaihtoehdoista ja tervetuloa risteilemään Valkeakoskelle!

Hopealinjojen Silver Moon -sisävesiristeilylaiva vesillä.

Hopealinjojen risteilyt Vanajavedellä

asiakaspalvelu@hopealinja.fi
010 422 5600

Hopealinjojen risteilyt Vanajavedellä

Kaksi naista ja muita turisteja kesäristelyllä MS Kulkurilla.

Kuutar-risteilyt Mallas- ja Vanajavedellä

risteilyt@kuutar.fi
0400 278 881

Kuutar-risteilyt Mallas- ja Vanajavedellä

Pirkka Lines- risteilyt Mallas- ja Vanajavedellä

info@pirkkalines.fi
Puh. 0400 606 669

Pirkka Lines- risteilyt Mallas- ja Vanajavedellä

Viimeksi muokannut: Syrjänen Riina