Risteilylaiva Kanavanrannassa Valkeakoskella.

Risteilyt Mallas- ja Vanajavedellä

Nouse laivaan ja tutustu upeisiin järvimaisemiin. Valkeakoskella pääset risteilemään sekä Mallas- että Vanajavedellä.

Mahtavat vesistöt ja unohtumattomat rantamaisemat on parasta kokea risteillen, sillä vehreät ja idylliset näkymät avautuvat laivasta käsin aivan uudella tavalla. Valkeakoski sijaitsee vesireittien solmukohdassa ja Valkeakosken kanava yhdistää Mallas- ja Vanajaveden toisiinsa.

Kesäkauden 2024 reittiliikenne alkaa kesäkuun lopussa M/S Helenalla, joka liikennöi sunnuntaisin, tiistaisin ja keskiviikkoisin Valkeakoskelta Visavuoreen, Rönnvikin viinitilalle ja Mobilia museoon Kangasalle. Myös pyörämatkailijat ovat tervetulleita. Matkalla Visavuoreen koet mielenkiintoisen Valkeakosken kanavan ylityksen ja kauniit maisemat Vanajavedellä. Kesän 2024 tilausristeilyjä voi tilata jo suoraan laivaliikennöitsijältä.

Hopealinjan laivat risteilevät Tampereen ja Hämeenlinnan välillä uskomattoman upeaa vesireittiä. Laivat pysähtyvät Valkeakoskella Sääksmäen sillan sekä Visavuoren laitureissa. Suuri selkä tiivistyy välillä väyläksi, joka mutkittelee lähes rantalaitumia viistäen. Voit myös yhdistää retkeen pyöräilyn ja hypätä laivaan pyörän kanssa sekä ajella takaisin pyörällä erilaisia maisemia ihaillen.

Pirkka Linesin laiva M/S Helena vesillä Valkeakosken kanavalla.

Pirkka Lines- risteilyt Mallas- ja Vanajavedellä

info@pirkkalines.fi
Puh. 0400 606 669

Pirkka Lines- risteilyt Mallas- ja Vanajavedellä

Hopealinjojen Silver Moon -sisävesiristeilylaiva vesillä.

Hopealinjojen risteilyt Vanajavedellä

asiakaspalvelu@hopealinja.fi
010 422 5600

Hopealinjojen risteilyt Vanajavedellä

Viimeksi muokannut: Parviainen Hanna