Varalan Urheiluopisto yhteistyöhön Valkeakosken ja rantahotelli Waltikan kanssa.

Ilmakuva Walklandian pumptrack-radasta ja hotelli Waltikasta.

Varalan urheiluopisto aloittaa leirikouluyhteistyön Valkeakosken ja rantahotelli Waltikan kanssa.

Varalan urheiluopiston, hotelli Waltikan ja Valkeakosken kaupungin uusi kumppanuus tuo mukanaan innovatiivisen tavan toteuttaa leirikouluja, yhdistäen Varalan asiantuntemuksen lasten ja nuorten liikunta- ja luontoelämysten parissa sekä Waltikan upeat puitteet ja aktiviteetit Valkeakosken luonnonkauniissa maisemissa.

”Uusien vaihtoehtojen tuominen leirikoulutoimintaan on erinomainen jatkumo aiemmalle kehitystyölle ja vastaa osallistujien monipuolisiin tarpeisiin. Täällä Tampereella Varalassa leirikoulujen perinne ja jatkuva kehitys luo vankan perustan uusille ideoille ja innovaatioille”, iloitsee Liikunnan ja hyvinvoinnin asiantuntija Tytti Veräväinen

Yhteistyön myötä leirikoululaisten käytössä on Valkeakosken ja Waltikan monipuoliset aktiviteetit, kuten pumptrack ja kepparirata, minigolf sekä lukuisat muut ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet. Nämä aktiviteetit tarjoavat uudenlaisia oppimiskokemuksia, täydentäen Varalan laadukasta ja kehittävää leirikouluohjelmaa. Tavoitteenamme on tarjota lapsille ja nuorille paitsi hauskoja hetkiä myös mahdollisuuden kehittää itseään monipuolisesti liikunnan ja ryhmässä toimimisen kautta.

”Me Waltikassa uskomme yhteistyön voimaan ja olemmekin erittäin innoissamme tästä uudesta kolmikanta yhteistyömallista Varalan ja Valkeakosken kaupungin kanssa. Näemme että Valkeakosken ja Waltikan vahvuudet lisäävät entisestään tunnetun ja luotetun Varala brändin palvelukokonaisuutta samalla lisäten uusien asiakasvirtojen saapumista Valkeakoskelle”, toteaa Rantahotelli Waltikan yrittäjä Tomi Kuparinen.

”Liikunta ja hyvinvointi on iso osa kaupunkimme identiteettiä. Olemme panostaneet mittavasti liikunta- ja harrastusolosuhteisiimme ja keskittäneet niitä tiiviille alueelle Kerhomajan urheilupuistoon aivan kaupungin keskustan tuntumaan. Olemme iloisia siitä positiivisesta kiinnostuksesta, jota kehittyvä Valkeakoski ja Waltikka ovat saaneet aikaan”, jatkaa Valkeakosken kaupungin markkinointipäällikkö Petri Ahonen

Varalan Urheiluopisto ja Rantahotelli Waltikka sitoutuvat tarjoamaan laadukasta ja kehittävää toimintaa leirikouluille. Leirikouluryhmät saavat kokonaisvaltaisen palvelupaketin, joka kattaa majoituksen, ruokailut, ohjelman suunnittelun ja toteutuksen sekä tarvittavat tilat ja välineet. Tämä helpottaa opettajien työtä ja varmistaa, että leirikoulut sujuvat suunnitellusti ja oppilaille jää unohtumaton kokemus leirikoulusta.

Yhdessä kohti unohtumattomia leirikouluhetkiä!

Lisätietoja

Varalan Urheiluopisto
Johtaja, hyvinvointipalvelut
Minni Suni
040 740 5325, minni.suni@varala.fi

Liikunnan ja hyvinvoinnin asiantuntija
Tytti Veräväinen
044 345 0470

Rantahotelli Waltikka
Yrittäjä
Tomi Kuparinen, 050 553 4779

Varaukset leirikouluista
03 5771 400, myynti@waltikka.fi

Valkeakosken kaupunki
Markkinointipäällikkö
Petri Ahonen
040 335 6511, petri.ahonen@valkeakoski.fi