Koe ja näe uusi Made in Valkeakoski –vene vesillä

Nainen ja mies Silver Puma -veneellä vesillä.

Tänä kesänä Valkeakoskella nähdään ja koetaan uutta, kun vesille tuodaan uudella infuusiotekniikalla valmistettu valkeakoskelainen Silver Puma -vene.

Fenix Marin Oy tuo Made in Valkeakoski -teippauksilla varustetun veneen ensimmäisen kerran yleisön nähtäville Ankanuitto-tapahtumaan 1.5. Niin kaupunkilaisien kuin ulkopaikkakuntalaisienkin on mahdollista varata veneelle koeajoja 15.5. alkaen.

Koeajoja on mahdollista tehdä ajanvarauksella 15.5.-31.7.2024 välillä. Voit varata koeajon ottamalla hyvissä ajoin yhteyttä Fenix Marinin Projekti-, turvallisuus- ja työsuojelupäällikköön Mika Kokkoon. Veneeseen mahtuu maksimissaan 5 hengen porukka. Liivit ovat veneessä valmiina. Veneen koeajoissa noudatetaan nolla promillerajaa ja koeajajalla tulee olla vaadittavat taidot veneen ajamiseen.

Mikäli olet kiinnostunut veneestä, koe kaupunki vesillä ja varaa koeajosi 15.5.-31.7.2024 välillä:

  • Projekti-, turvallisuus- ja työsuojelupäällikkö Mika Kokko / Fenix Marin
  • mika.kokko@fenixmarin.fi (puh. 050 543 5276, yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostitse).

Lisäksi Vesistöviikolla venettä on mahdollista koeajaa ilman ennakkoajanvarausta Kirkonrannan uudessa satamassa non-stop-periaatteella la 15.6. klo 11-16.

Veneen esittely ja koeajomahdollisuus on osa kaupungin ja Fenix Marinin yhteistyötä, joka on aloitettu vuonna 2023 keväällä, kun Fenix Marin alkoi ottamaan uutta työturvallisempaa ja tehokkaampaa infuusiotekniikkaa venetehtaalla käyttöön. Tällä yhteistyöllä halutaan antaa myös kaupunkilaisille mahdollisuus koeajaa uudella tekniikalla valmistettua venettä ja kokea kaupunki vesillä.