Työnantaja, lähde mukaan Duunia Koskista kesäksi -kampanjaan!

Valkeakosken omalla Duunia Koskista kesäksi -kampanjalla (1.2.-31.3.2024) halutaan saattaa yhteen kesätöitä tarjoavat työnantajat ja kesätöitä etsivät työnhakijat.

Onko teillä tulevana kesänä tarvetta kesätyöntekijöille? Ole ajoissa liikkeellä ja varmista kesätyöpaikkojesi löydettävyys!

Ilmoita kesätyöpaikkasi veloituksetta Valkeakosken omassa kesätyökampanjassa Duunia Koskista kesäksi –kampanjasivustolla. Kampanja-aika on 1.2.-31.3.2024, jolloin ilmoitukset julkaistaan.

Miten homma toimii?

Julkaisemme Duunia Koskista kesäksi -sivustolla kampanja-aikana 1.2.-31.3.2024 veloituksetta Valkeakoskella kesätöitä tarjoavien yritysten/työnantajien kesätyöpaikkailmoituksia. Samalla me ohjaamme ja autamme nuoria kesätyönhakuun liittyvissä kysymyksissä.

Jaamme aktiivisesti tietoa kampanjassa mukana olevista kesätyöpaikoista kampanjasivuston lisäksi muun muassa sosiaalisen median kanavissa.

Kuinka kesätyöpaikan saa mukaan kampanjaan?

Ilmoita kesätyöpaikkasi tällä nettilomakkeella.

29.1. mennessä ilmoitetut kesätyöpaikat pääsevät näkyville heti kampanjan alettua. Jos erilaisia paikkoja on useita, täytäthän jokaisesta paikasta oman lomakkeen. Kampanjasivuilta työnhakijat ohjataan teidän omaan varsinaiseen työnhakukanavaanne. Kesätyöpaikkahakunne ei tarvitse olla avoinna samanaikaisesti kampanjan kanssa, haku kesätöihin voi käynnistyä myös kampanjan aikana tai vasta sen jälkeenkin.

Yhteyshenkilöt:

  • Sari Ilovuori, Valkeakosken kaupungin työllisyyspalvelut, 040 335 7206 sari.ilovuori@valkeakoski.fi
    Piritta Forstén, Valkeakosken kaupungin yrityspalvelut, 040 335 6081 piritta.forsten@valkeakoski.fi

Kampanjan toteuttavat Ohjaamo Valkeakoski sekä Valkeakosken kaupunki ja sitä tehdään laajassa yhteistyössä eri toimijoiden kanssa.