Tule kanssamme toteuttamaan varhaiskasvatusta Valkeakoskelle

Lapsia ja iloinen ohjaaja askartelemassa pöydän ääressä.

Löydä paikkasi varhaiskasvatuksen parissa Valkeakoskella! Meillä pääset osaksi moniammatillista yhteisöä, jossa yhdistyvät ammattitaitoinen pedagogiikka ja luova oppiminen.

Yhdessä paremman opetuksen puolesta

Valkeakosken kaupungin varhaiskasvatuksessa lapsen hyvinvointi, oppiminen ja kasvu ovat keskiössä. Tarjoamme lapsille turvallisen ja inspiroivan ympäristön, jossa jokainen lapsi voi kehittyä omien kykyjensä ja kiinnostustensa mukaan. Meidän tehtävämme on ohjata lapsia heidän ainutlaatuisella oppimispolullaan.

Valkeakosken varhaiskasvatuksessa sinua odottaa ammattitaitoinen ja kehittämishaluinen työyhteisö. Tarjoamme työntekijöillemme jatkuvasti koulutusmahdollisuuksia, tukien ammatillista kehitystä.

Tutustu kaupunkiin työnantajana

Meillä on pienen kaupungin edut, suuren kaupungin mahdollisuudet. Olemme lähellä suuria kasvukeskuksia, joista on hyvät kulkuyhteydet Valkeakoskelle.

Haluamme, että henkilöstömme voi hyvin. Siksi varmistamme, että työyhteisöissämme perusasiat ovat kunnossa ja edistämme henkilöstön jaksamista työssä ja työn ulkopuolella monin tavoin.

Valkeakosken varhaiskasvatuksessa on avoinna päiväkodin johtajan paikka, kaksi apulaisjohtajan paikkaa, erityisopettajien, varhaiskasvatuksen opettajien, varhaiskasvatuksen sosionomien sekä varhaiskasvatuksen lastenhoitajien paikkoja.

Testaa mikä varhaiskasvatuksen urapolku sopisi sinulle

Meillä pääset tekemään merkityksellistä työtä varhaiskasvatusikäisten lasten kehittymisen ja oppimisen parissa. Lastenhoitaja, sosionomi, avustaja: Mikä on seuraava unelmaroolisi?