Kaupungin kirjaamo muutti keskustaan

Valkeakosken kaupungin kirjaamo on muuttanut yhdessä muun hallintopalveluyksikön kanssa kauppakeskus Koskikaran tiloihin keskustaan.

Kaupungin kirjaamo, muu hallintopalveluyksikkö sekä kaupunginjohtajan työpiste sijaitsevat kauppakeskus Koskikaran neljännessä kerroksessa, osoitteessa Valtakatu 9-11. Kirjaamon postiosoite ei ole muuttunut muuton yhteydessä, vaan kirjaamolle osoitetut kirjeet kulkevat yhä osoitteella Valkeakosken kaupunki PL 20, 37601 Valkeakoski.

Hallintopalveluyksikkö vastaa kaupunginvaltuuston ja -hallituksen ratkaisuvaltaan kuuluvien asioiden yleisvalmistelusta, kokousjärjestelyistä ja sihteerin tehtävistä sekä päätösten toimeenpanosta. Yksikkö ohjaa asiakirjahallintoa ja vastaa keskusarkistosta.

Yksikön tehtäviin kuuluvat myös kaupungin kansainvälisten asioiden hoito ja vaalien järjestäminen. Lisäksi yksikkö sisältää kaupungin tiedotus- ja verkkoviestintätoiminnan. Hallintopalvelujen tulosryhmää johtaa hallintojohtaja.

Kaupungin infopiste ja Nysse-neuvonta sijaitsevat Koskikaran toisessa kerroksessa, osoitteessa Valtakatu 9-11. Info ja Nysse-neuvonta ovat avoinna arkisin klo 9-12 ja 13-15.