Hello Dolly! Ennakkonäytös

Pe 18.10.2024 klo 19:00 – 21:30
kolme miestä ja kolme naista hienosti pukeutuneina.

Syksyn riemastuttava musikaalikomedia Hello Dolly! tuo lavalle iloa ja väriä, sykähdyttävää musiikkia ja näyttäviä tansseja.

Dolly Levi järjestää kaiken nappirasioista naimakauppoihin tässä iloisessa, 1890-luvun New Yorkiin sijoittuvassa musikaalikomediassa. Leskirouva on päättänyt palata rakkauden rintamalle ja järjestää itsensä naimisiin saidan kauppias Horace Vandergelderin kanssa. Enää on vain saatava mies suostuvaiseksi. Samalla pitäisi järjestää Horacen sisarentytär naimisiin köyhän taiteilijan kanssa. Horacen kauppa-apulaiset puolestaan käyttävät tilaisuutta hyväkseen ja karkaavat päiväksi katselemaan New Yorkin ihmeitä ja etsimään ensisuudelmaa.

Hurjavauhtisen päivän aikana lemmenkarusellissa sekoittavat päänsä niin nuoret kuin vähän vanhemmatkin. Hilpeä sanailu, tarttuva musiikki ja verraton päähenkilö ovat tehneet näytelmästä kestosuosikin.

Musikaali perustuu Thornton Wilderin romaaniin The Matchmaker. Gene Kelly ohjasi Hello Dollysta useita Oscareita kahmineen elokuvan, jonka pääroolissa nähtiin Barbra Streisand.

20 hengen näyttelijäjoukko ja suuri musikaaliorkesteri

Valkeakosken kaupunginteatterin syksyn suurtuotannossa taituroi yli 20 hengen näyttelijäjoukko ja suuri musikaaliorkesteri. On iloa ja väriä! On sykähdyttävää musiikkia, näyttäviä tansseja ja lennokasta menoa! Todellinen piristysruiske syksyyn!

Esitys on teatterin suurella Hellin -päänäyttämöllä ja esityksen arvioitu kesto on 2 h 30 min. väliaikoineen.

Esityksen oikeuksia valvoo Nordic Drama Corner.

Tapahtuman tiedot

Aika
Pe 18.10.2024 klo 19:00 – 21:30
Teatterin lipunmyynti avoinna ti ja to klo 12-17, pe klo 12-15.
Puh. 040 335 7027 (ei tekstiviestitse). Esityspäivinä tuntia ennen esityksen alkua, jolloin lippuja myydään pääsääntöisesti alkavaan esitykseen.
Paikka

Valkeakosken kaupunginteatteri

Valkeakoskenkatu 17, 37600 Valkeakoski

Näytä reitti
Hinta
  • Peruslippu 39 €, eläkeläinen 37 €, opisk., työtön, lapsi tai varusmies 33 €.
  • Ryhmät: yli 20 henkilöä 37 €/hlö, yli 30 henkilöä 36 €/hlö, yli 50 henkilöä 35 €/hlö, eläkeläisryhmä yli 20 henkilöä 36 €/hlö.
Osta liput

Järjestätkö tapahtuman, jonka haluaisit tapahtumakalenteriin?

Ilmoita tapahtuma