Tekstiviestijärjestelmä vedenjakelun häiriötilanteissa

Valkeakosken kaupungilla on käytössä tekstiviestijärjestelmä, jolla voidaan tiedottaa vedenjakelun häiriötilanteista.

Ilmoitamme tekstiviestillä vedenjakelun häiriötilanteista. Pyrimme tiedottamaan sekä äkillisistä että ennakoiduista vedenjakelun häiriötilanteista. Tekstiviesti nopeuttaa tiedonvälitystä asukkaille ja ennakoiduissa tilanteissa helpottaa varautumista vesikatkoon.

Häiriötilanteet ja käynnissä olevat vesihuoltotyöt päivitetään myös verkkosivuilla olevaan  vedenjakelun häiriö-/ työmaakarttaan.

Tekstiviestijärjestelmään tallennettuja numeroita ei käytetä muuhun kuin häiriötiedottamiseen eikä niitä luovuteta eteenpäin. Lisätietoa tietosuojasta

Uuden puhelinnumeron lisääminen järjestelmään

Järjestelmässä on kaikki julkiset puhelinnumerot (löytyy numerotiedustelusta), joiden kotiosoite on Valkeakoskella. Jos sinulla on salainen puhelinnumero, mutta haluat liittyä tähän tiedotuspalveluun, toimi näin:

  • Siirry asiakasportaliin
  • Paina Lisää / poista yhteystiedot viestintää varten -painiketta.
  • Syötä osoitteesi ja postinumerosi, hyväksy Keypro Oy:n palveluehdot sekä tietosuojaperiaatteet ja merkitse En ole robotti. Tämän jälkeen paina Jatka antaaksesi yhteystietosi –painiketta.
  • Lisää nimesi ja puhelinnumerosi palveluun, jonka jälkeen paina Lähetä-painiketta.
  • Saat tekstiviestinä antamaasi puhelinnumeroon koodin, mikä sinun tulee syöttää sille varattuun kenttää lomakkeella. Paina uudelleen Lähetä-painiketta.
  • Antamasi tiedot päivittyvät järjestelmään muutamassa päivässä.

Voit kotiosoitteen lisäksi syöttää järjestelmään toisen osoitteen (kesäasunto, työpaikka, huolehdittava sukulainen), jolloin saat myös tätä paikkaa koskevat ilmoitukset. Palvelun kautta voit myös päivittää tietojasi tai poistaa tietosi järjestelmästämme.

Viimeksi muokannut: Sadeharju Annika