Tekstiviestijärjestelmä vedenjakelun häiriötilanteissa

Valkeakosken kaupungilla on käytössä tekstiviestijärjestelmä, jolla voidaan tiedottaa vedenjakelun häiriötilanteista.

Ilmoitamme tekstiviestillä vedenjakelun häiriötilanteista. Pyrimme tiedottamaan sekä äkillisistä että ennakoiduista vedenjakelun häiriötilanteista. Tekstiviesti nopeuttaa tiedonvälitystä asukkaille ja ennakoiduissa tilanteissa helpottaa varautumista vesikatkoon.

Häiriötilanteet ja käynnissä olevat vesihuoltotyöt päivitetään myös verkkosivuilla olevaan  vedenjakelun häiriö-/ työmaakarttaan.

Tekstiviestijärjestelmään tallennettuja numeroita ei käytetä muuhun kuin häiriötiedottamiseen eikä niitä luovuteta eteenpäin. Lisätietoa tietosuojasta

Uuden puhelinnumeron lisääminen järjestelmään

Järjestelmässä on kaikki julkiset puhelinnumerot (löytyy numerotiedustelusta), joiden kotiosoite on Valkeakoskella. Jos sinulla on salainen puhelinnumero, mutta haluat liittyä tähän tiedotuspalveluun, toimi näin:

  • Siirry asiakasportaliin
  • Tilaa PIN-koodi. (PIN-koodi on istuntokohtainen. Aina, kun haluat päivittää tietojasi, tulee sinun tilata koodi järjestelmästä.)
  • Sivulle ilmestyy kenttä, johon pääset saamasi PIN-koodin syöttämään. Saat PIN-koodin joko tekstiviestillä tai sähköpostitse.
  • Kirjaudu palveluun.
  • Lisää numerosi ja osoitteesi palveluun. Järjestelmä ei tunne rappu- tai huoneistokohtaista osoitetta eli osoitteeseen vain kadunnimi ja talonnumero.

Voit kotiosoitteen lisäksi syöttää järjestelmään toisen osoitteen (kesäasunto, työpaikka, huolehdittava sukulainen), jolloin saat myös tätä paikkaa koskevat ilmoitukset. Palvelun kautta voit myös päivittää tietojasi tai poistaa tietosi järjestelmästämme.

Viimeksi muokannut: Ruuttunen Tuija