Ilmoittaudu lasten kesäleireille Päivölään

Majoitusrakennus Päivölän opistolla Valkeakoskella.

Kesän parhaat leirit tarjoillaan heti kesäloman alussa! Tule nauttimaan leiripäivistä Päivölään. Nelipäiväiset lasten kesäleirit 4.-5.-luokkalaisille ja 5.-6.-luokkalaisille.

Leirien ajankohdat ja ikäryhmät

  • 4.-5.-luokan päättäville lapsille ti 4.– pe 7.6.2024
  • 5.-6.-luokan päättäville lapsille ma 10.– to 13.6.2024

Ilmoittautumisaika

Ilmoittautumisaika ma 22.4. klo 12.00 – to 16.5. klo 23.59
Yhdelle leirille otetaan 40 leiriläistä ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan leirimaksun. Leiri-ilmoittautuminen on mahdollista perua ilman kuluja 16.5. mennessä. Tämän jälkeen leirimaksu palautetaan ainoastaan sairastapauksissa lääkärintodistusta vastaan tai leirin peruuntuessa koronarajoitusten takia.

Leirin hinta

Leiri maksaa 100 euroa/leiriläinen ja hinta sisältää ruuan, majoituksen, vakuutuksen ja ohjatun ohjelman materiaaleineen.
Kuljetus ei kuulu hintaan, vaan jokainen hoitaa lapsen kuljetuksen leirille osoitteeseen Päivölän opisto, Päivöläntie 52, 37770 Tarttila (Valkeakoski).

Yleistä tietoa ilmoittautumisesta ja leireistä

Leireistä vastaa nuorisonohjaaja Johanna Mielonen. Lisäksi leirillä on muita ohjaajia. Ruuasta vastaa Päivölä. Leiriläisen huoltajalle lähetetään lasku ja sähköpostilla leirikirje, jossa on tarkemmat tiedot tarvittavista varusteista, alkamis- ja päättymisajoista jne. Kirje lähetetään ilmoittautumisajan päätyttyä.

Ilmoittautuminen

Jos ilmoitat useamman lapsen, täytyy aina täyttää uusi lomake ostokoriin. Eli täytä lomake aina alusta lähtien uuden leiriläisen tiedoilla. Mikäli vanhemmat haluavat, että sisarukset pääsevät samalle leirille, suosittelemme, että vanhempi lapsi tulee nuoremman leirille.

Ilmoittautuminen alkaa ma 22.4. klo 12.

Ilmoittaudu kesäleirille