Tietotien lukiolaisia Berliinissä

Kansainväliseltä linjalta lentävä lähtö maailmalle

Tietotien lukion kansainvälisellä linjalla saat lentävän lähdön Eurooppaan ja maailmalle ja osana lukio-opintojasi suoritat opintoja myös HAMK:n International Business -koulutusohjelmassa.

Otamme kansainvälistymän maailman innokkaina vastaan. EU:n rahoittamassa Management game -projektissa lukiolaisemme luovat neljän muun eurooppalaisen lukion opiskelijoiden kanssa virtuaalisen mobiilisovellutuksen, jossa mitataan hiilijalanjälkiä ja samalla luodaan tuotteelle liiketoiminta- ja markkinointisuunnitelma. Projektiin kuuluu työskentelyä omassa tiimissä Valkeakoskella ja projektimatkoja Espanjaan, Italiaan, Alankomaihin ja Islantiin.

Tietotien lukio kuuluu European School Network -järjestöön, jonka kautta jokaisella opiskelijalla on mahdollisuus päästä vaihtoon, seminaareihin ja projekteihin useaan Euroopan mahan hyvin alhaisilla kustannuksilla. ESN-purjehdusseminaari oli osallistujien mukaan viime kevään kohokohta. KV-linjan opiskelijoilla on myös omia matkoja mm. Euroopan unionin hallintokaupunkeihin Brysseliin tai Strasbourgiin ja lisäksi opiskelijoilla on mahdollisuus osallistua koulun muille matkakursseille (esim. “Matkalla Euroopassa” ja “Monikulttuurinen Berliini”).

Katso tästä video

Viimeksi muokannut: Sadeharju Annika