Tietotien lukiolaisia Berliinissä

Bisneslinjalta lentävä lähtö korkea-asteen opintoihin

Tietotie Business Class -linjan opiskelijoiden on mahdollista saada suora opiskelupaikka Hämeen ammattikorkeakoulun Valkeakosken toimipisteen International Business -tutkinnossa ilman pääsykokeita.

Valkeakosken Tietotien lukio tarjoaa laadukasta opetusta yhdessä Suomen moderneimmassa lukiossa. Koulutus antaa hyvät jatko-opintovalmiudet ja auttaa opiskelijaa kehittymään tasapainoiseksi ja yhteistyökykyiseksi yksilöksi sekä löytämään oman suuntansa elämässä. Hyvätasoisessa lukiossa on mahdollista hankkia monipuolinen koulutus ja saavuttaa tavoitteensa niin oppimistuloksissa kuin sosiaalisessa elämässä. Lukiossa on laaja kielitarjonta, nykyaikaiset opetusmenetelmät, hyvät oppimistulokset ja mahtava tunnelma – kuten opiskelijat sen itse ilmaisevat. Ketään ei jätetä yksin, vaan koko lukio-opiskelu rakentuu yhteisen tekemisen ympärille.

Yleislukion lisäksi Tietotien lukiossa opiskellaan Tietotie Business Class -linjalla, joka löytyy Opintopolusta omana hakukohteenaan nimellä Lukion bisneslinja.   Tällä kansainvälisellä bisneslinjalla opiskelet suomalaisen opetussuunnitelman mukaisesti erityisesti painottaen liiketalouden, yrityselämän ja liiketalouden opintoja, sijoittamista, yritysvierailuja sekä opintomatkoja ulkomaille. Opetuskieli on pääsääntöisesti suomi ja lukion päätteeksi suoritetaan suomenkielinen ylioppilastutkinto. Osa opinnoista suoritetaan englannin kielellä, jotta valmistaudutaan englanninkielisiin korkeakouluopintoihin jo lukion aikana.

Tietotie Business Class -linjan opiskelijoiden on mahdollista saada suora opiskelupaikka Hämeen ammattikorkeakoulun Valkeakosken toimipisteen International Business -tutkinnossa ilman pääsykokeita. Se edellyttää sitä, että lukion aikana suoritetaan 15 opintopistettä HAMK:issa keskiarvolla 3 (arviointi 1- 5). Englannin kielen taidon täytyy olla hyvä, koska International Business -tutkinnon opinnot suoritetaan englannin kielellä.

Katso tästä video

Viimeksi muokannut: Pakalen Tomi