Tietotien lukiolaisia Berliinissä

Kansainväliseltä linjalta lentävä lähtö maailmalle

Tietotien lukion kansainvälisellä linjalla saat lentävän lähdön Eurooppaan ja maailmalle ja osana lukio-opintojasi suoritat opintoja myös HAMK:n International Business -koulutusohjelmassa.

Otamme kansainvälistymän maailman innokkaina vastaan. EU:n rahoittamassa Management game -projektissa lukiolaisemme luovat neljän muun eurooppalaisen lukion opiskelijoiden kanssa virtuaalisen mobiilisovellutuksen, jossa mitataan hiilijalanjälkiä ja samalla luodaan tuotteelle liiketoiminta- ja markkinointisuunnitelma. Projektiin kuuluu työskentelyä omassa tiimissä Valkeakoskella ja projektimatkoja Espanjaan, Italiaan, Alankomaihin ja Islantiin.

Tietotien lukio kuuluu European School Network -järjestöön, jonka kautta jokaisella opiskelijalla on mahdollisuus päästä vaihtoon, seminaareihin ja projekteihin useaan Euroopan mahan hyvin alhaisilla kustannuksilla. ESN-purjehdusseminaari oli osallistujien mukaan viime kevään kohokohta. KV-linjan opiskelijoilla on myös omia matkoja mm. Euroopan unionin hallintokaupunkeihin Brysseliin tai Strasbourgiin ja lisäksi opiskelijoilla on mahdollisuus osallistua koulun muille matkakursseille (esim. “Matkalla Euroopassa” ja “Monikulttuurinen Berliini”).

Viimeksi muokannut: Nuorela Jaana