Ilmoittautuminen opiskelijaksi ja kursseille

Aikuislukiossa voit suorittaa lukion koko oppimäärän tai yksittäisiä kursseja.

Tutkintoon tähtäävä opiskelu

Tutkintoon tähtäävät opiskelijat tavoittelevat aikuislukion oppimäärää ja/tai ylioppilstutkinnon suorittamista tai ylioppilastutkinnon suorittamista ammatttitutkinnon pohjalta (ilman pakollisia lukiokurssien opintoja). Tutkintoon tähtääviltä opiskelijoilta ei peritä opiskelumaksuja. Tutkintoon tähtäävä opiskelija ei saa olla samanaikaisesti kirjoilla päätoimisena opiskelijana muussa toisen asten oppilaitoksessa.

Opiskelijailmoittautumisen lisäksi sinun tulee ilmoittautua myös jokaiselle kurssillle erikseen. Hieman alempana tällä sivulla on sinisiä palkkeja, joista löydät ilmoittautumislomakeet yksittäisille kursseille. Ilmoittaudu kursseille kliksauttamalla kurssin tunnusta ja täyttämällä kaikki pyydetyt tiedot. Muista lähettää lomake. Ennen kurssin alkua saat opettajalta sähköpostia, jossa hän antaa kurssiin liittyviä ohjeita. Varmista siis, että kirjoitat sähköpostisoitteesi oikein.

HUOM! Mikäli ilmoittaudut kurssille sen jo alettua, laita opettajalle ilmoittautumisen lisäksi myös henkilökohtainen sähköpostiviesti, jossa kerrot ilmoittautuneesi kurssille. Tällöin pääset aloittamaan kurssin nopeammin.

Yksittäisille kursseille osallistuminen

Voit osallistua aivan vapaasti mille tahansa Tietotien aikuislukion ja verkkolukion kurssille ilman vaatimusta aikaisemmista opinnoista. Aineopiskelijat opiskelevat yleensä kieliä (englantia, ruotsia, espanjaa, itlia, saksaa), matematiikkaa tai taidekurseja. Valitse ilmoittautumislomakkeessa kurssit, joille ilmoittaudut tai kirjoita kurssin nimi. Aineopiskelu maksaa 50 euroa lukuvuodessa ja se oikeuttaa valitsemaan vapaasti kursseja Tietotien aikuislukion ja verkkolukion omalta kurssitarjottimelta.

 

Viimeksi muokannut: Pakalen Tomi