Facebook pixel

Työväen Musiikkitapahtuma

Ke 28.7.2021 – Su 1.8.2021
Työväen Musiikkitapahtuman artisti ja yleisöä.

Lähes 50-vuotias festivaali uudistuu ja saa uuden hienon tapahtumapaikan Mallasveden rannalta. Työväen Musiikkitapahtuma järjestetään ensi kesänä Kirjasniemessä 28.7.-1.8.2021.

Työväen Musiikkitapahtumassa on ensi kesänä tarjolla festivaaliohjelmaa yksi päivä aiempaa enemmän ja mielenkiintoisia esiintyjiä kuullaan viitenä tapahtumapäivänä. Ohjelmistossa on luvassa kotimaisia huippuartisteja ja suursuosikkeja: Popeda, Erja Lyytinen, Muska, Vesterinen Yhtyeineen, Korpiklaani, Antti Ketonen, Erika Vikman, Gasellit, BEHM, Mouhous, Lasten hautausmaa, Mariska, Kake Randelin, Konsta Hietanen, Tiisu, Los Salsanismo ja Banda Caribe Helsinki. Lisää artisteja julkaistaan kevään aikana. Ohjelmistossa on myös lapsiperheille suunnattu konsertti ja sirkusesitys, päivätanssit sekä Laulu ottaa kantaa -klubi, jossa Martti Suosalo tulkitsee Vysotskyn lauluja konsertissa Totuus ja Valhe. Lisäksi tapahtuma nostaa joka vuosi esille vähemmistökulttuureita, joista tänä kesänä esillä ovat ruotsinsuomalaiset ja saamelaiset.

Festivaali rakennetaan Kirjasniemeen entisen kuitutehtaan kupeeseen, jossa kaunis Mallasveden ranta-alue ja paikallinen teollisuushistoria luovat tapahtumalle hienot puitteet. Uusi alue tarjoaa festivaalille monia mahdollisuuksia ja potentiaalia kasvuun sekä aiempaa laajemmalla alueella pystytään panostamaan paremmin terveysturvallisuuteen ajan vaatimusten mukaisesti.

Tapahtuma-alueelle pääsee mukavasti Valkeakosken Kauppatorilta valaistua kävely- ja pyörätietä pitkin (noin 1,2 km) ja kävelymatka esimerkiksi Hotelli Waltikasta on 700 metriä. Kaupungin keskustasta voi hypätä myös Valkeakosken Liikenteen non-stop bussivuorojen kyytiin tai matkata festareille tunnelmallisella katujunalla. Tapahtumaan tulee uutena palveluna lisäksi ravintolalaiva Kuutar, joka lähtee vierasvenesatamasta alueelle. Tuttuun tapaan festivaalibussit kulkevat Tampereelle, joten kulkuyhteydet alueelle ovat hyvät. Pysäköinti järjestetään läheisen Jäähalli Wareenan parkkialueelle.

Tapahtumarannekkeiden myynti on alkanut perjantaina 26.3. Earlybird-tapahtumaranneke Tiketistä 30.4. asti 89,50 €. Useat ammattiliitot ja -osastot antavat jäsenilleen lipputukea, katso tarkemmat hintatiedot valmu.com. Viime vuonna ostetut liput käyvät sellaisenaan tämän vuoden tapahtumaan.

Tapahtuman tiedot

Aika
Ke 28.7.2021 – Su 1.8.2021
Paikka

Kirjasniemi

Hinta
  • Early Bird -tapahtumaranneke 89,50 €
Osta lippuja

Järjestätkö tapahtuman, jonka haluaisit tapahtumakalenteriin?

Ilmoita tapahtuma