Maastopyöräilijä ajaa metsässä jyrkkää rinnettä alas.

Korkeakangas

Liikkuja suuntaa Korkeakankaalle ympäri vuoden ulkoilemaan, pulkkailemaan, hiihtämään, maastopyöräilemään tai korkeatasoiselle frisbeegolfradalle.

Maastopyöräilyä varten on Korkikselle syntynyt / rakennettu omia reittejä. Merkityt reitit risteilevät Korkiksen maastossa ja ovat osittain käytössä ympäri vuoden. Vuonna 2018 valmistuneet 2,1 km ja 4,5 km merkityt kilparadat löytyvät myös kartalta.

Aidattu pulkkamäki kunnostetaan talvisin Korkeakankaalle. Pulkkamäen valot syttyvät ennen pimeän tuloa ja sammuvat klo 21.30. Aamulla valot syttyvät klo 6.30 ja sammuvat päivän valjetessa. Lumilaudalla ja suksilla pulkkamäessä laskeminen on turvallisuussyistä kiellettyä.

Grillikota sijaitsee pulkkamäen vieressä. Nauti ulkoilusta ja retkieväistä nuotion lämmössä. Grillikodan käyttäjät tuovat mukanaan omat polttopuut.

Hiihtomaa ja Kuntoiluvälineparkki sijaitsevat lähtö- ja maalialueelta 300 m länteen 1- 5 km reittien “kääntöpaikalla”. Kuntoiluvälineparkissa on 3 kpl ulkokuntoilulaitteita, joissa voi tehdä keskeisimpiä perusliikkeitä mm. vatsa, selkä, leuanveto, dippi jne. Hiihtomaalla on halsteri, kumpareita, mäkiä.

Ampumahiihtoon ja -juoksuun soveltuva ampumapaikka sijaitsee maalialueelta 500 m koiliseen 5 km kilpaladun varrella. Sen käyttö on sallittu vain rajattuina aikoina seuran valvonnassa. Käyttöajat 1.10. – 31.3. klo 9 – 20, 1.4. – 31.8. klo 14 – 20 ja 1. – 30.9. klo 18 – 20.

Korkeakankaan pallokenttä on 55 x 100 m murskekenttä, jossa voi harrastaa mm. pesäpalloa. Kentällä järjestetään myös erilaisia tapahtumia.
Talvikaudella kenttä toimii hiihdon lähtö- ja maalialueena.

Kuntoratojen valot syttyvät ennen pimeän tuloa ja sammuvat klo 21.30. Aamulla valot syttyvät klo 6.30 ja sammuvat päivän valjetessa. Kävely hiihtoreiteillä on koko talvikauden kielletty – myös sauvakävely.

Rinnekahvila ei ole tällä hetkellä toiminnassa.

Viimeksi muokannut: Ruuttunen Tuija