Yksinyrittäjän korona-avustuksen hakeminen Valkeakoskella

Yksinyrittäjä voi hakea koronaviruksesta johtuviin haasteisiin toimintatukea, mikä on 2000 euroa.

Valkeakosken kaupungille voi hakemuksen jättää 20.4.2020 klo 15 alkaen. Tukea haetaan sähköisen www.tukialusta.fi  järjestelmän kautta:  Hakeminen edellyttää vahvaa tunnistautumista esimerkiksi verkkopankkitunnuksilla.

Olethan tarkistanut että yrityksesi YTJ-järjestelmän mukainen kotipaikka on Valkeakoski? Jos kotipaikka on joku muu, hakemuksesi tulee jättää tähän kotipaikkakuntaan.

Hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä ja pyrimme mahdollisimman nopeaan päätöksentekoon. Pyydämme täyttämään hakemuksen huolellisesti ja ennen hakemuksen täyttämistä kannattaa ohjeisiin tutustua hyvin. Hakemusta ei voi tallentaa, joten varaudu valmiiksi jo tarvittavilla tiedoilla ja liitteillä.

Mikäli sinulla on kysyttävää yrityksesi tukikelpoisuuteen, tuen ehtoihin tai hakemuksen sisältöön liittyen ota ensisijaisesti yhteys Pirkanmaan yrityksille tarkoitettuun neuvontapuhelimeen: 03 56 56 5040. Voit olla tarpeen mukaan yhteydessä myös kaupungin yrityspalvelujen henkilöstöön.

Muutama vinkki ohjeiden tulkintaan:

  • Yrittäjän päätoimisuutta tarkastellessa 20000 euron myyntitulo sisältää arvolisäveron, jos yrittäjä on alv-velvollinen
  • Verovelkatodistuksen voit hakea YTJ-järjestelmästä yrityksesi tiedoista.