Vuoden Vapaaehtoinen ja Vuoden Vapaaehtoisteko 2020

Valkeakosken vapaaehtoinen 2020 palkitut.

Valkeakosken vapaaehtoistoiminnan Valikkoryhmä palkitsi yleisön ehdotusten pohjalta valkeakoskelaisia vapaaehtoistoimijoita.

Määräaikaan mennessä saimme yhteensä 24 ehdotusta. Vuoden Vapaaehtoinen Valkeakoskella 2020 on Kirsti Laurila ja Vuoden Vapaaehtoisteko Valkeakoskella 2020 Lotan ja Papan koronalaulut.

Kirsti Laurila on toiminut hengitysyhdistyksen kantavana voimana kymmeniä vuosia. Kirsti on kantanut vastuuta torivalvonnasta ja on esimerkillisellä toiminnallaan välittänyt tietoisuutta myös ikäihmisille tärkeästä liikunnasta ja aktiivisesta elämästä. Kirsti on suurelle osalle valkeakoskelaisista tuttu ja saa tunnustuksen vapaaehtoistoiminnasta koko kaupungin ja valkeakoskelaisten hyväksi.

Vuoden vapaaehtoisteko Valkeakoskella 2020 -tunnustus menee Lotalle ja Papalle. Kaksikon koronalaulut ovat piristäneet tuhansien ihmisten korona-arkea ja synnyttäneet aitoa vuorovaikutusta sosiaalisessa mediassa.

Nyt palkitut Kirsti Laurila ja  Lotan ja papan koronalaulut edustavat perinteistä tapaa tehdä vapaaehtoistyötä sekä uutta, suuria joukkoja innostavaa toimintaa. Kumpaakin tarvitaan, jotta yhteisömme olisi vireä, toimiva ja että kaikilla olisi mahdollisuus toimia ja nauttia vapaaehtoistoiminnan tarjoamasta arvosta ja hyödystä.

Onnea palkituille ja lämpimät kiitokset kaikille äänestäneille. Kaikki ehdotetut tekevät tärkeää työtä kaupunkimme ja sen ihmisten hyväksi. Kiitämme heitä jokaista.