Valometsä nousee jälleen Valkeakoskelle!

Valometsä - värivaloin valaistut puut heijastuvat veteen.

Kirjaslammen ympäristöön uudistuneena rakennettavan Valometsän avajaisia vietetään 1. joulukuuta klo 18-20. Elämysreitti on auki jokaisena iltana aina 2.1.2022 saakka.

Valkeakosken Kirjaslammen ympäristöön viime vuonna lanseerattu elämyksellinen Valometsä nousi suosituksi vierailukohteeksi. Tuhansia kävijöitä houkutellut reilun puolen kilometrin mittainen esteetön reitti tarjosi valaistun luontoelämyksen kaiken ikäisille vieraille. Valkeakosken kaupunki, Valkeakosken Energia ja Etelä-Pirkanmaan Osuuspankki halusivat varmistaa, että Valometsä tuo iloa pimeään ajanjaksoon myös tänä vuonna ja ryhtyivät hankkeen yhteistyökumppaneiksi. Viime vuodesta uudistuneen Valometsän toteutuksesta vastaavat RH Entertainment, Voiceboys Oy ja valkeakoskelainen MBP Production.

Nauti elämyksestä ja tutustu omaan tahtiin

Turvallisen reitin voi jokainen kulkea omaan tahtiin, värien loistosta ja raikkaasta ulkoilmasta nauttien. Valometsä on elävä – jokainen kävely reitillä on uniikki kokemus sään ja olosuhteiden vaihtuessa. Metsässä myös turvavälien säilyttäminen on helppoa.

Valometsä aukeaa joulukuun ensimmäisenä päivänä klo 19 ja on sen jälkeen avoinna jokaisena iltana klo 18-23 aina 2.1.2022 saakka. Reitti Valometsään lähtee Hotelli Waltikan pihasta. Valometsään on vapaa pääsy.

Yhteistyökumppanit

Järjestäjät: RH Entertainment, Voiceboys Oy ja MBP Production

Yhteistyökumppanit: Valkeakosken kaupunki, Valkeakosken Energia ja Etelä-Pirkanmaan Osuuspankki

Yhteistyökyselyt: Tapahtumakoordinaattori petra.pikkanen@valkeakoski.fi tai 040 335 6087.

Lisätietoja Valometsästä löytyy osoitteesta valometsa.fi.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Liekki Promotion
Nora Norrlin
nora.norrlin@liekkipromotion.com
+ 358 40 846 0116
www.facebook.com/liekkipromotion