Valkeakosken Palloiluhalli on nyt Flinkenberg Areena

Valkeakosken Palloiluhallin nimi on syyskuun alusta alkaen muuttunut Flinkenberg Areenaksi.

Valkeakosken Palloiluhalli Oy ja Oy Flinkenberg Ab ovat allekirjoittaneet kahdeksanvuotisen yhteistyösopimuksen, jonka myötä Valkeakosken Palloiluhallina tunnettu rakennus on saanut 1.9.2022 nimekseen Flinkenberg Areena. Sopimus sisältää option seitsemän vuoden jatkosopimuksesta.

Palloiluhalli on valmistunut vuonna 2020, ja se on rakennettu ensisijaisesti jalkapallokäyttöön. Areena soveltuu jalkapallon lisäksi myös muuhun tilaa vaativaan toimintaan ja yksilölajien harjoitteluun.

Valkeakosken Palloiluhalli Oy:n hallituksen puheenjohtaja Jukka Varonen kertoo yhtiön olevan tyytyväinen  allekirjoitettuun yhteistyösopimukseen. Yhtiön tavoitteena on ollut pitkäaikainen kumppanuus, joka tukee Valkeakosken hyvien jalkapallo-olosuhteiden ylläpitämistä. Sopimus luo mahdollisuuksia myös syvemmälle yhteistyölle tulevaisuudessa. Yhtiö arvostaa korkealle myös sen, että Flinkenberg osoittaa kumppanuuden kautta yhteiskunnallista vastuutaan nuorten harrastusmahdollisuuksien tukemisessa.

Flinkenbergin toimitusjohtaja Christoffer Ehrnroothin mukaan Valkeakoski on yritykselle erittäin tärkeä paikkakunta. Sen teräspalvelukeskus on toiminut Valkeakoskella vuodesta 2007. Yritys haluaa olla paikallisesti näkyvässä roolissa tukemassa erityisesti lasten ja nuorten urheilutoimintaa. Ehrnroothin mukaan pitkäaikainen yhteistyösopimus osuu erinomaisesti yhteen 101-vuotiaan perheyrityksen pitkäjänteisten arvojen kanssa.

Lisätiedot:

Christoffer Ehrnrooth, 040 057 3599, christoffer.ehrnrooth@flinkenberg.fi
Timo Kukkonen, 040 335 6810, timo.kukkonen@valkeakoski.fi