Facebook pixel

Valkeakoskelle avataan Valometsä

Valkeakoskelle Kirjaslammen ympäristöön perustetaan elämyksellinen Valometsä. Kaikille ilmainen reitti aukeaa 4.12. ja on avoinna päivittäin aina joulukuun loppuun saakka. 

Kirjaslammen ympäristöön rakennetaan elämyksellisen Valometsä, jonka tarkoituksena on tuoda iloa ja valoa Valkeakosken ja lähiseutujen asukkaille. Valometsän halki kulkee noin 600 metrin esteetön reitti, joka tarjoaa kaiken ikäisille sopivan valaistun luontoelämyksen. Valometsän on suunnitellut äänentoistoon, valaistukseen ja tapahtumatekniikkaan erikoistuneen Voiceboys Oy:n toimitusjohtaja Mika Auvinen työryhmineen. Valometsän toteuttamisen mahdollistavat Valkeakosken kaupunki, Valkeakosken Energia, Etelä-Pirkanmaan Osuuspankki, Pirkanmaan Osuuskauppa / Kauppakeskus Koskikara, Valkeakosken Yrittäjät ja RH Entertainment Oy.

Turvallisen reitin voi jokainen kulkea omaan tahtiin, värien loistosta ja raikkaasta ulkoilmasta nauttien. Valometsä on elävä – jokainen kävely reitillä on uniikki kokemus sään ja olosuhteiden vaihtuessa. Metsässä myös turvavälien säilyttäminen on helppoa.

– Tämä vuosi on ollut monelle hankala ja nyt pimeän vuodenajan koittaessa mietimme yhdessä, kuinka voisimme ilahduttaa paikallisia ja lähiseudun asukkaita turvallisella tavalla. Paikkakunnalle tapahtumia ennenkin järjestäneen RH Entertainment Oy Marko Riihelän kanssa syntyi idea elämyksellisestä valometsästä. Toivomme, että niin paikalliset kuin naapurikuntalaiset löytävät valometsän äänineen ja että se tuo iloa ja valoa mahdollisimman monen alkutalveen, sanovat kuin yhdestä suusta Valometsän koordinaattori Petra Pikkanen, Valkeakosken Energian toimitusjohtaja Lauri Laine, Etelä-Pirkanmaan Osuuspankin toimitusjohtaja Juha Luomala ja Pirkanmaan Osuuskaupan yhteisömanageri Rebecca Lahnalampi.

Valometsä aukeaa joulukuun 4. päivä ja on auki päivittäin joulukuun ajan klo 17.00-21.00. Reitti Valometsään lähtee Hotelli Waltikan parkkipaikalta. Valometsään on vapaa pääsy.

Lisätietoja Valometsästä löytyy osoitteesta valometsa.fi