Facebook pixel

Valtakunnallista Unelmien liikuntapäivää vietetään ma 10.5.

Valtakunnallista Unelmien liikuntapäivää vietetään ma 10.5. -  jo kuudetta kertaa!

Tänä vuonna päivä muistuttaa meitä liikunnan merkityksestä. Liikunta on tärkeä voimavara, ja on onni, että kaikesta huolimatta voimme ja saamme liikkua. Pidetään huolta itsestämme ja toisistamme. Onko perheessäsi, luokassasi, työyhteisössäsi tai kaveripiirissäsi henkilö, joka kaipaisi sitä, että joku kannustaisi liikkeelle? Kannusta kaveria, perhettä, sukulaista liikkumaan. Voit liikkua omatoimisesti tai osallistua liikuntatoimen järjestämiin avoimiin liikuntatempauksiin (kehotamme huomioimaan koronaohjeistukset).

 

Liikuntatoimi järjestää Unelmien liikuntapäivänä:

Klo 9.00-11.00 välillä Apian urheilukentällä liikuntarajoitteisten kuntokävely. Sopii apuvälinettä käyttäville. (Ei ohjausta).

Klo 11.00-13.00 välillä Apian urheilukentällä on avoin Taitoa ja tasapainoa -rata (avoin tapahtuma, liikuntatoimen ohjaajia paikalla).

Klo 14.00-15.00 Saharan ulkokuntoilupuistossa välineopastusta

Kirjaslammen ympärikiertävällä hiekkatiellä lihaskunto- ja liikkuvuusrasteja (ei ohjausta).

Saharan puiston läpi kulkevalla pyörätiellä lihaskuntorasteja. Sopii apuvälinettä käyttävälle. (Ei ohjausta).

Tehdään yhdessä -tenavarastit Seikkailupuistossa koko päivän ajan. (Ei ohjausta).

Koko perheen luontobongauskävely (avoin). Hae bongauskorttisi uimahallin aulasta ke 5.5. alkaen ja lähde keväiseen luontoon liikkumaan. Bongauskortin voi palauttaa uimahallille ke 12.5. mennessä. Yhteystietosi jättämällä osallistut Valkeakoski-tuotteiden arvontaan (yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin arvontaan. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti).

https://www.unelmienliikuntapaiva.fi/

Lisäksi seurat saattavat järjestää omaa toimintaa.