Facebook pixel

Tule mukaan Harrastava Valkeakoski -verkostoon

Poika harjoittelee tennistä opettajan kanssa

Valkeakosken kaupunki on ollut mukana harrastamisen Suomen mallin pilotissa kevätlukukaudella 2021. Toiminta kouluilla käynnistyi nopealla aikataululla ja harrastusryhmiä on kouluilla ollut kevään aikana runsaasti.

Haemme toiminnalle jatkoavustusta opetus- ja kulttuuriministeriöltä lukuvuodeksi 2021-2022. Tavoitteena on vakiinnuttaa valtakunnallisen mallin pohjalta harrastamisen ja kerhotoiminnan toimintamalli paikallisin maustein. Koululaisten harrastukset toteutetaan koululaiskyselyn tulosten perusteella yhteistyökumppaneiden avulla. Haemme lisää toimijoita  harrastusten toteuttamiseen ensi kouluvuodeksi. Harrastukset järjestetään 1.-9.-luokkalaisten koulupäivän yhteydessä. Tarkemmat ajankohdat varmistuvat syksyllä.

Jos olet kiinnostunut toiminnasta ja sinulla tai edustamallasi toimijalla on resurssit koululaisten harrastusten ohjaamiseen, lähetä yhteystietosi alla olevan linkin kautta meille. Voit olla myös suoraan yhteydessä ohjaaja Eija Päiväniemeen, eija.paivaniemi@edu.valkeakoski.fi, p. 040 3356277.

Harrastava Valkeakoski –hankeen kautta toiveena on toteuttaa mm. seuraavia harrastuksia kaudelle 2021-2022: parkour, ruuan valmistaminen, pelisuunnittelu, elokuva ja animaatio, ratsastus, eläinkerho, sirkus, katutaide ja scoottaus. Opetus- ja kulttuuriministeriön avustuspäätöksestä saadaan tieto toukokuun loppuun mennessä.

Linkki yhteystietolomakkeeseen