Tervetuloa vesienhoitoverkoston perustamiskokoukseen ke 15.12.

Järvimaisema Valmarinniemessä.

Verkosto kokoaa vesienhoidosta ja vesien suojelusta kiinnostuneet ihmiset ja organisaatiot yhteen ideoimaan vesien kunnostus- ja suojelutoimia.

Verkoston toiminta ulottuu seitsemän kunnan alueelle

Mukana on Pyhäjärveen laskevia vesistöjä ja niiden valuma-alueita Pirkkalan, Nokian, Lempäälän, Valkeakosken, Vesilahden, Urjalan ja Akaan kunnista.

Eteläisen Pirkanmaan vesienhoitoverkoston tavoitteena on, että alueella saadaan käyntiin vesistöjen ja valuma-alueiden kunnostushankkeita.

Pirkanmaan ELY-keskus ohjaa verkoston toimintaa ja toimii kokousten koollekutsujana. Verkostohankkeen taustalla on ympäristöministeriön vesiensuojelun tehostamisohjelma. Verkostotyötä tehdään, jotta voidaan saavuttaa Pirkanmaan vesienhoidon toimenpideohjelman tavoitteet.

Ilmoittaudu kokoukseen

Pirkanmaan ELY-keskuksen järjestämä perustamiskokous pidetään ke 15.12. klo 17-19 Toijalan yhteiskoulun audiotoriossa (Kurisjärventie 18). Kokoukseen voi osallistua myös etäyhteydellä.

Kokouksessa päätetään verkoston perustamisesta ja keskustellaan sen toimintamuodosta. Tilaisuudessa pidetään myös äänestys ehdotuksista uuden verkoston nimeksi. Pirkanmaan ELY-keskus tarjoaa kokouskahvit.

Tilaisuuden järjestämisessä huomioidaan koronavirustilanne ja terveysviranomaisten ohjeistukset.

Yhteyshenkilöt

Vesienhoidon suunnittelija Kati Ojala, Pirkanmaan ELY-keskus, p. 050 396 3715
Vesienhoidon asiantuntija Salla Taskinen, Pirkanmaan ELY-keskus, p. 050 396 3697

Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@ely-keskus.fi