Syysloman iloa ja riemua Valkeakoskella

Tyttö istuu naisen olkapäillä Rapolanharjulla

Viikolla 42 on monella tiedossa syysloma ja silloin on tarjolla Valkeakoskella monenlaista mukavaa tekemistä niin pienille kuin vähän isommillekin lomalaisille.

Valkeakoskelle on kiva tulla lomailemaan myös kauempaa ja paikallisilta yrityksiltä löytyy lomaviikolle majoitustarjouksia.

Valkeakoskella voit myös yöpyä vaikkapa puussa järvenrannalla tai varata omalle perheelle laavun makkaranpaistoretkelle.

Kauniina syyspäivänä voit nauttia upeista ulkoilureiteistä ja liikuntamahdollisuuksista niin Korkeakankaan frisbee golf radalla kuin vaikkapa Vallonjärven luontopolulla. Tarjolla on sekä laavulla nuotiomakkaran paistoa, junnujen maastopyörälenkkiä että jäähallissa yleisöluisteluvuoroja.

Kulttuurin pariin haluaville on elämyksiä luvassa Voipaalan taidekeskuksen näyttelyissä, Visavuoressa Mustahattuinen mies-Pilakuvanäytelmä Karin piirroksista sekä mm. Kuvataide- ja käsityökoulu Emilin näyttelyssä kaupungin keskustassa os. Valtakatu 5-7.

Lisätietoja syysloman tapahtumista saat Matkailuinfon whatsappilla 040 335 6512 tai sähköpostilla matkailu@valkeakoski.fi