Facebook pixel

Risteilemään Mallas- ja Vanajavedelle

Ihmisiä kesällä M/S Kulkuri risteilyaluksella.

Valkeakoskelle avataan ensi kesänä uudet upeat risteilyreitit sekä Mallas- että Vanajavedelle. Nouse laivaan ja tutustu kauniisiin järvimaisemiin!

Valkeakoskella aloittaa ensi kesänä uusi risteily-yrittäjä. Kuutar on tuottanut risteilypalveluja Hämäläisissä kansallismaisemissa jo parinkymmenen vuoden ajan, mutta avaa nyt uudet risteilyreitit Valkeakoskelle.

Kuutar-risteilyjen kyydissä pääset Valkeakoskelta Visavuoreen tai Rönnvikin viinitilalle. Matkalla Visavuoreen koet mielenkiintoisen Valkeakosken kanavan ylityksen ja kauniit maisemat Vanajavedellä. Risteily Rönnvikin tilalle kulkee halki Mallasveden ja Pinteleen, josta reitti jatkuu läpi tunnelmallisen Kyllönjoen. Voit myös varata yksityisristeilyn M/S Kulkurilla.

Reittiristeilyt Valkeakoskelta 30.6.-5.8.2021

Keskiviikkoristeilyt Visavuoreen

Lähtö Waltikan laiturista klo 15.00
Lähtö Toijalan satamasta klo 16.00
Paluu Valkeakoskelle noin klo 20.00

Torstairisteilyt Rönnvikiin

Lähtö Waltikan laiturista klo 15.00
Lähtö Pälkäneeltä klo 16.00
Paluu Valkeakoskelle noin klo 20.00

Voit ostaa joko pelkän menolipun tai meno-paluulipun kohteisiin. Kuutar-risteilyjen kyydissä alle 5-vuotiaat matkustavat ilmaiseksi ja tarjolla on lisäksi edullisia perhelippuja. Katso tarkemmat hintatiedot Kuutar-risteilyjen sivuilta.

Tilausristeilyt omalle ryhmällesi

Alus on tuntihinnoiteltu, joten voit varata laivan käyttöösi halutessasi myös pienille tunnin tai parin risteilyille. Aluksella ei ole anniskeluoikeuksia, joten risteilyillä tarjottavan alkoholin toimittaa laivalle aina tilaaja. Ruokailut ja kahvitukset järjestyvät tilauksesta yhteistyökumppaneiden kautta.

Kuutar-risteilyjen M/S Kulkuri on rakennettu vuonna 1966 ja uudistettu vuonna 2000. Alus on rekisteröity 80 matkustajalle, mutta risteilykäytössä suositellaan enintään 65 matkustajaa. Sisäpaikkoja on kahdessa salongissa yhteensä 45 ja tämän lisäksi kansitilaa on kahdellekymmenelle.

Laivalla myös Tampereelle tai Hämeenlinnaan

Suomen Hopealinjan laivat risteilevät lisäksi jälleen ensi kesänä Tampereen ja Hämeenlinnan välillä uskomattoman upeaa vesireittiä. Laivat pysähtyvät Valkeakoskella Sääksmäen sillan sekä Visavuoren laitureissa. Suuri selkä tiivistyy välillä väyläksi, joka mutkittelee lähes rantalaitumia viistäen. Voit myös yhdistää retkeen pyöräilyn ja hypätä laivaan pyörän kanssa sekä ajella takaisin pyörällä erilaisia maisemia ihaillen. Hopealinjojen Silver Moon ja Silver Star -laivoilla voit nauttia laivaravintolan tarjoiluista ja antaa mielesi rentoutua leppoisilla laineilla. Hopealinjojen reittimatkoilla tarjolla on laivan vaihtuva lounas, ravintola palvelee a-oikeuksin.

Hämeenlinna – Visavuori – Tampere sekä Tampere – Visavuori – Hämeenlinna tiistaisin 22.6.-3.8.2021

Hämeenlinna – Visavuori – Hämeenlinna tiistaisin 8.6.-17.8.2021 ja torstaisin 10.6.-5.8.2021

Valkeakosken mahtavat vesistöt ja unohtumattomat rantamaisemat on parasta kokea risteillen, sillä vehreät ja idylliset näkymät avautuvat laivasta käsin aivan uudella tavalla. Valkeakoski sijaitsee vesireittien solmukohdassa ja Valkeakosken kanava yhdistää Mallas- ja Vanajaveden toisiinsa. Ensi kesäksi on nyt tarjolla mukavasti erilaisia reittivaihtoehtoja. Tutustu tarkemmin vaihtoehtoihin ja tule risteilemään Valkeakoskelle!