PERUTTU Tehtaan pillit soivat taas – Työväen Musiikkitapahtuma Valkeakoskella 23.-26.7.2020

Työväen Musiikkitapahtuman logo

Yksi Suomen tunnelmallisimmista ja vanhimmista kulttuurifestivaaleista järjestetään UPM Tervasaaren paperitehtaan ja Myllysaaren museon piha-alueella, kanavanrannassa. Ainutlaatuinen festariympäristö tuo huikean kattauksen esiintyjiä myös tänä vuonna.

Tänä vuonna lavalla nähdään kansainvälisesti erittäin suosittuja suomalaisia artisteja niin kansanmusiikin kuin kitaramusiikin osalta. Esiintyjiä on monesta eri genrestä, joten jokaiselle löytyy ihan varmasti jotain!

Lavalle nousee muun muassa kitaravirtuoosi Erja Lyytinen, musiikkitapahtuman ikisuosikki M. A. Numminen ja Hector. Iskelmän ystäville laulaa Muska, Kake Randelin ja Antti Ketonen. Kotimaisen folkin ja tunnelmallisen popin faneille tarjolla ovat Erin, Knipi, Laura Moisio, Viitasen Piia, Kanerva, Liila Jokelin, Vilma Alina, Antti Autio sekä Tiisu. Räpin saralla on myös kova kattaus tarjolla ja lavalle nousee Elastinen, Asa, Gettomasa, Gasellit, Mouhous ja Mc KOO. Lapsia ja nuorisoa ei olla tietenkään unohdettu, vaan tarjolla on pikkuväen suosikki Höpinätötterö ja nuorisoidolit Eino ja Aapeli. Raskaan musiikin kattauksesta vastaa Korpiklaani ja JP Leppäluoto. Myös tänä vuonna salsataan keskiyöllä ja Los Salsanismo tarjoaa halukkaille maksuttoman salsatanssikurssin ennen keikkaa.

Kaikki tämä kiedotaan aiempien vuosien tapaan puutarhavaloihin, tunnelmallisiin illanviettosoppiin, räsymattoihin, virkistäviin juomiin ja lämmittäviin ruokiin. Viikonlopun aikana juhlijoita ällistyttävät valo- ja tulitaiteilijat, trubaduurit, yöyhteislaulajat ja kymmenet muut yllätykset, joita tapahtuma vuosittain tarjoilee.

Liput: 

Earlybird-tarjous: Tapahtumaranneke 75€ (voimassa 16.3.2020 asti.)
www.valmu.com/liput

Lisätiedot: 

Marianne Haapoja
Toiminnanjohtaja
Työväen Musiikkitapahtuma
marianne.haapoja@valmu.com
+358 400 982 987

Emmi Nuorgam
Tiedottaja
Työväen Musiikkitapahtuma
emmi@emminuorgam.com