Facebook pixel

Perusopetus ja lukio palaavat lähiopetukseen ti 6.4. alkaen

Valkeakosken kaupungin valmiusjohtoryhmä on tänään 31.3.2021 linjannut, että Valkeakoskella noudatetaan Pirkanmaan alueellisen pandemiaohjausryhmän linjausta, jonka mukaan perusopetus ja lukio palaavat lähiopetukseen ti 6.4. alkaen.

Pirkanmaan alueellinen pandemiaohjausryhmä linjasi tiistaina, että yläkoulut ja toinen aste palaavat lähiopetukseen 6.4. alkaen. Sen sijaan kaikenikäisten lasten ja nuorten harrastustoiminta suositellaan pidettävän tauolla ainakin 18.4.2021 asti. Myös yksityisten harrastustiloja esitetään aluehallintoviraston määräyksellä suljettaviksi. Näiden suositusten toimeenpanosta tiedotetaan erikseen AVI:n päätöksen jälkeen.

Valkeakosken kaupungin koronapuhelimet ja koronanäytteenottopiste sosiaali- ja terveyskeskuksessa ovat suljettuina pääsiäisen ajan 2.4.–5.4. 2021. Pääsiäisenä Taysin koronaneuvontapuhelin palvelee ympäri vuorokauden numerossa 03 311 65333. Taysin koronaneuvontapuhelimen kautta saa lähetteen ja ajan Tays keskussairaalaan koronanäytteenottoon tai Tampereen Messu-urheilukeskus (Pirkkahalli) drive-in koronanäytteenottoon.