#ostakoskista lähtee Taiteiden polulle, yritys tule mukaan!

Taiteiden polku järjestetään Valkeakoskella 20.8. Kaupunkilaisille on etenkin kaupungin keskustassa tarjolla monipuolinen kattaus nähtävää, kuultavaa ja koettavaa. Mukaan toivotaan tällä kertaa erityisen runsaasti yrityksiä omine tarjouksineen, joiden kehittämisessä on vain mielikuvitus rajana: tuo tarjolle tuotteesi syötäväksi, juotavaksi, päälle puettavaksi, kotiin vietäväksi, testattavaksi – järjestä vaikka arvonta, kilpailu tai selfiepiste. Väki liikkuu klo 16 – 21, pidennä aukioloaikaa ja houkuttele ihmiset poikkeamaan.

Taiteilija omaan yritykseen?

Voisitko tarjota yrityksestäsi tilan musiikkiesitykselle tai muulle performanssille illan aikana? Tämäkin on mahdollista kun olet nopea: tavoitteena on saada esityksiä illan aikana mahdollisimman moniin paikkoihin, jolloin yleisökin saadaan poikkeamaan useampaan kohteeseen.

Ilmoita yrityksesi mukaan!

Ilmoittaudu pikaisesti mukaan: osallistuminen ei maksa mitään, tarvitaan vain illan tarjous/idea. Kannattaa myös pukea yritys #ostakoskista -teeman mukaan, nyt on saatavilla myös #ostakoskista -tarroja tarjoushinnalla ja ilman toimituskuluja.

Mukaan lähteviä yrityksiä sekä yritysten tarjouksia ja tapahtumia nostetaan tapahtuman omille sivuille näkyviin. Lähdetään joukolla järjestämään loppukesän tapahtumaa kaikkien yhteiseksi iloksi!

Tapahtuman Facebook-sivut »

Ilmoittautumislomake