Ohjaamon Walk in –terapia – kun kertakin voi riittää

Viisi ihmistä selin Ohjaamon hupparin päällä.

Ohjaamo tarjoaa monipuolista, maksutonta palvelua kaikille alle 30-vuotiaille. Helppo tulla, matala kynnys, palvelut yhdestä paikasta. Nyt ohjaamossa starttaa Walk in -terapia torstaina 8.9. klo 12-16.

Walk in -terapia toteutetaan ratkaisu- ja voimavarakeskeisen lyhytterapian viitekehyksessä siihen valmentautuneen ohjaajan kanssa. Walk in -terapia on osa Ohjaamon palvelukokonaisuutta ja sitä tuotetaan yhteistyössä Sääksmäen seurakunnan kanssa. Walk in -terapiaan voi saapua ilman ajanvarausta ja asioida voi nimettömästi. Tapaaminen kestää noin 45 minuutista tuntiin. Walk in -terapiaan voi tulla, jos jokin ajankohtainen asia elämässä mietityttää ja sitä olisi tarve työstää. Walk in -terapia Ohjaamossa ilmoitettuina ajankohtina torstaisin klo 12-16, osoitteessa Apiankatu 4.

Ajankohdat:

  • Syyskuussa 8., 22. ja 29. päivä klo 12-16.
  • Lokakuussa 13., 20. ja 27. päivä klo 12-16.
  • Marraskuussa 10. ja 17. päivä klo 12-16.
  • Joulukuussa 1., 8. ja 15. päivä klo 12-16.

Mikä vituttaa? -illat

Ohjaamossa aloitetaan uutena toimintana myös kuukausittaiset Mikä vituttaa? -illat. Iltojen tarkoituksena on tarjota nuorille ja nuorille aikuisille mahdollisuus tuoda omia näkemyksiään ja kokemuksiaan esiin. Suoraan kysymykseen toivotaan suoraa puhetta ja keskustelua. Paikalle voi tulla vain kuuntelemaan ja viettämään rentoa iltaa yhdessä. Illat rakentuvat avoimesta keskustelusta ja vaikuttamisesta, nousseita kysymyksiä ja teemoja pohditaan yhdessä. Aiheet ja kehitysehdotukset viedään tarvittaessa asiaa tai palvelua koskeviin tahoihin eteenpäin. Iltoja järjestetään eri toimijoiden kanssa Ohjaamossa ja Pultissa.

Ajankohdat ja teemat:

  • 14.9. klo 16-18 Mikä vituttaa, nepsy-nuori? Paikka Ohjaamo (Apiankatu 4). Kokemusasiantuntijoiden ja nepsy-asiantuntijoiden kanssa yhteistyössä.
  • 12.10. klo 16-18 Mikä vituttaa Koskissa? Paikka nuorisokeskus Pultti (Kanavanranta 3 B). Valtuuston ja nuorisovaltuuston kanssa yhteistyössä.
  • 16.11. klo 16-18 Teema vielä avoin. Taidekaravaanin kanssa yhteistyössä. Paikka avoin.

Lue lisää Ohjaamon palveluista