Neljäs koronarokoteannos 80 vuotta täyttäneille

THL suosittelee neljänsiä rokoteannoksia kaikille 80 vuotta täyttäneille. Neljäs koronarokoteannos voidaan antaa, kun kolmannesta annoksesta on kulunut 3 kuukautta.

Jos 80 vuotta täyttänyt on saanut kolme rokoteannosta ja sen lisäksi sairastanut koronavirustaudin, neljättä rokoteannosta ei tarvita.

Ajan rokotukseen voi varata sähköisesti kaupungin nettisivuilta tai puhelimitse. Ajan voi varata puhelimitse arkisin ma – pe klo 9 – 14 numerosta 040 335 7167 tai 040 335 7344. Valitamme ruuhkia ajanvarauspuhelimessa. Toivomme, että yhteydenottoja terveyskeskuksen hoitajien puhelinaikoina ei tehdä rokotusajan varaamiseksi.

Rokotuspaikkana on vanha terveyskeskussairaalan (vuodeosasto) siipi, Särpimäenkatu 27, 1.krs. Piha-alueelta on opasteet rokotuspaikalle.

Varatkaa rokotukselle mukaan Kela-kortti ja pukeutukaa niin, että saatte olkavarren helposti riisuttua paljaaksi. Koronatilanteen vuoksi rokotukseen tultaessa suosittelemme käyttämään suu-nenäsuojusta. Rokotukseen ei saa tulla, jos on lieviäkään sairastumiseen viittaavia oireita.