Facebook pixel

Mukaan kehittämään kestäviä ratkaisuja take away -ruokakuljetusten ympärille?

Ruokaa kotiin kestävästi ja älykkäästi (RUOKO)- hankkeen tavoitteena on kehittää taloudellisesti ja ympäristön kannalta kestäviä ratkaisuja pk-sektorin noutoruuan pakkaamisen ja kuljetuksen haasteisiin.

RUOKO-hanke tiedottaa:

Maailma on muuttunut pysyvästi. COVID-19 lisäsi merkittävästi koko maailmassa ruuan ja ruoka-annosten kotiinkuljetuksia. Hankkeessa haluamme kehittää yhdessä keskeisten yritysten kanssa (mm. kaupan- ja ravintola-ala, logistiikka, pakkausmateriaalitoimittajat ja -jalostajat, palveluntuottajat) ekologisia ja käyttäjäystävällisiä kuljetuspakkauksia. Tavoitteena on saada mukaan yrityksiä Tampereelta, Nokialta, Ikaalisista, Lempäälästä, Pirkkalasta, Valkeakoskelta, Ylöjärveltä, Sastamalasta ja Virroilta.

Tavoitteena on ratkaista ruuan kotiinkuljetuksen haasteet, kuinka toimittaa kuluttajan kannalta helposti ja nopeasti lämmin tai kylmä ruoka-annos, siten, että pakkaus on edullinen, valmistettu kestävän kehityksen mukaisesta materiaalista ja joka itse ohjaa kuluttajaa pakkauksen lajittelussa/kierrättämisessä.

Osallistuminen on maksutonta. Tärkeintä on aito kiinnostuksenne aiheeseen. Osallistumisen muoto ja laajuus sovitaan yhdessä vastaamaan yrityksen tarpeita.

Yrittäjä, jos kiinnostuit, ole yhteydessä Tampereen ammattikorkeakoulun (TAMK) lehtori Tiina Wickman-Viitalaan:
tiina.wickman-viitala@tuni.fi , p. 0503119747