Mokkapirtti avautuu kesäksi 2021

Ulkokuva Mokkapirtistä edestäpäin.

Kummelin suositusta Kontio & Parmas –komediasarjasta tunnetuksi tullut Mokkapirtti avautuu kaikelle yleisölle kesäksi 2021.

Valkeakoskelle avautuu kesäksi 2021 uusi ja mielenkiintoa herättävä käynti- ja matkailukohde, kun tavallisesti Ystävyydentalona toimiva kokous- ja kokoontumistila muutetaan kesäkaudeksi Mokkapirtti kahvilaksi.  Kahvilan yhteyteen perustetaan myös Valkeakosken matkailuinfopiste ja siellä tullaan järjestämään monipuolista oheisohjelmaa.

– Mokkapirtti on herättänyt sekä paikallisissa asukkaissa että matkailijoissa runsaasti kiinnostusta.  Rakennusta on käyty kuvaamassa ja sinne on pyritty myös kahville, kun on luultu että Mokkapirtti kahvila on todellisuudessakin olemassa.  Kontio & Parmas sarjan kolmas tuotantokausi tulee lisäämään Mokkapirtin ja Valkeakosken tunnettuutta entisestään, joten halusimme hyödyntää tämän tilaisuuden avaamalla Ystävyydentalon tilapäisesti yleiseksi kahvilaksi ja käyntikohteeksi, kertoo Valkeakosken kaupungin markkinointipäällikkö Petri Ahonen

Kahvilan toimijaksi on valittu valkeakoskelainen Hakafood Oy.  Hakafoodilla on jo entuudestaan kahvilat sekä Valkeakoskella että Tampereella.  Mokkapirtistä tulee kuitenkin täysin erilainen kahvila aiempiin verrattuna.  Mokkapirtti noudattaa komediasarjasta tutuksi tullutta konseptia niin sisustuksen kuin tuotevalikoimankin osalta.

– Teemme Mokkapirttiin aivan uniikkeja tuotteita, joita ei ole muissa kahviloissa saatavilla.  Tuotevalikoimasta tulee löytymään sarjastakin tuttuja tuotteita rähmämunkeista ja vihersmootheihin sekä muita klassisia kahvilatuotteita erikoiskahveineen.  Panostamme erinomaiseen asiakaspalveluun ja haluamme tuottaa asiakkaille hienon käyntikokemuksen Mokkapirtissä ja Valkeakoskella, visioi Hakafood Oy:n toimitusjohtaja Marko Lehojärvi yhdessä Jere Lehojärven kanssa.

Mokkapirtissä on tarkoitus järjestää myös erilaista musiikkiin painottuvaa oheisohjelmaa.  Hakafoodin yhteistyökumppanina ohjelman tuottamisessa toimii Työväen musiikkitapahtuma ry.

– Mokkapirtin henkeen sopii hyvin esimerkiksi vanha blues musiikki. Samoin ”Kontion suosikkilistaa” varmasti kuullaan kesän aikana.  Myös erilaisia tapahtumia ja paljon muuta mielenkiintoista on luvassa, kuvailee Työväen musiikkitapahtuma ry:n toiminnanjohtaja Marianne Haapoja.

Kontio & Parmas –komediasarjan kolmas tuotantokausi kuvattiin viime syksynä Valkeakoskella ja se  esitetään televisiossa ensi kevään ja kesän aikana.  Samoin sarjaan perustuva elokuva saa ensi-iltansa ensi syksynä.

Mokkapirtti on avoinna päivittäin kesäkuun alusta elokuun loppuun.

Lisätiedot ja tiedustelut:

Petri Ahonen, markkinointipäällikkö, Valkeakosken kaupunki
petri.ahonen@valkeakoski.fi, 040 335 6511

Marko Lehojärvi, toimitusjohtaja, Hakafood Oy
marko.lehojarvi@hakafood.fi, 040 543 1317

Marianne Haapoja, toiminnanjohtaja, Työväen musiikkitapahtuma ry
marianne.haapoja@valmu.com, 0400 982 987