Mitä kaikkea löytyykään Valkeakoskelta jouluksi pukinkonttiin?

Valkeakosken Joulupassi, jossa näkyy kampanjassa mukana olevia yritysten nimiä.

Valkeakosken Joulupassi -kampanjan tavoitteena on muistuttaa paikallisten palveluiden monipuolisuudesta sekä kannustaa ihmisiä asioimaan valkeakoskelaisissa yrityksissä.

#Ostakoskista

Tukemalla paikallista yritystä varmistat, että kaupan palvelut pysyvät jatkossakin kävelymatkan päässä. Samalla parannat lähialueen työllistymismahdollisuuksia ja jätät lyhyemmästä ostosmatkastasi pienemmän hiilijalanjäljen. Paikalliset yritykset ovat myös merkittävässä roolissa paikallisten urheilujoukkueiden ja lasten liikuntaharrastusten tukemisessa – Valkeakoskella käyttämäsi eurot siis palautuvat monin eri tavoin takaisin meidän paikallisten hyödyksi.

Valkeakosken Joulupassi -kampanja on käynnissä 22.12. asti

Tee lahjaostokset paikallisesti ja kerää ostostesi yhteydessä leimoja passiin. Kuusi leimaa saatuasi lisää vielä arvauksesi palautuvien passien määrästä ja palauta omasi johonkin mukana olevista liikkeistä. Palautusmäärän lähimmäs arvanneet voittavat arvokkaimmat palkinnot.

Valkeakosken Yrittäjien ja Valkeakosken kaupungin yhdessä edistämän kampanjan tavoitteena on muistuttaa paikallisten palveluiden monipuolisuudesta sekä kannustaa ihmisiä asioimaan valkeakoskelaisissa yrityksissä.

Kerää leimoja, voita palkintoja!

  • Saat leimapassin ostoksen yhteydessä.
  • Kerää passiin kuusi leimaa mukana olevista yrityksistä.
  • Arvaa lisäksi palautuvien passien yhteismäärä.
  • Palauta passi 22.12.2023 mennessä johonkin mukana olevista yrityksistä.
  • Palkinnot jaetaan palautusmäärän lähimmäksi oikein tienneiden kesken arvojärjestyksessä.
  • Vain täydet kuusi leimaa sisältävät passit osallistuvat kilpailuun.
  • Passeja saa kerätä niin monta kuin ehtii!

Mukana olevat yritykset