Liikettä ja hyvinvointia koko perheen Liikuntamessuilla

Poika heittää frisbeetä verkkoon Hotelli Waltikan pihassa.

Liikuntamessut järjestetään la 13.8. klo 10-15 Hotelli Waltikan ja Wareenan lähiympäristössä.

Voit tutustua lukuisiin urheilulajeihin ja paikallisten seurojen sekä yhdistysten toimintaan. Saat mahdollisuuden testata eri liikuntalajeja aina ilmajoogasta vauhdikkaisiin palloilulajeihin. Mukana on lähes 50 seuraa tai yritystä. Messuohjelmassa on liikuntanäytöksiä, väline-esittelyjä, arvontoja ja kilpailuja. Lisäksi messujen juontaja kiertelee osastoilla ja tekee haastatteluja pitkin päivää. Päivä huipentuu Wareenassa pidettävään jäädiskoon.

Puheenvuoroissa pureudutaan liikunta-aiheisiin teemoihin

Kansanedustaja Pauli Kiuru kertoo, mitä huippu-urheilu antoi evääksi elämään. Huippusuosittua pyöräbloggaajaa Velogin Risto Viitasta haastatellaan Koskin pyöräilymahdollisuuksista. Liikunta- ja hyvinvointimatkailun trendejä ja mahdollisuuksia avaa FCG:n johtava asiantuntija Markku Nissi.

Liikuntamessujen esittelypisteet

Toiminnalliset esittelypisteet sijoittuvat Hotelli Waltikan ja Kirjaslammen alueelle sekä Wareenan ja Palloiluhallin ympäristöön. Myös hotellin kabineteissa ja ravintosalissa on esittelypisteitä ja puheenvuoroja.

Päivän aikana on mahdollisuus nauttia edullinen messulounas Hotelli Waltikassa. Lapsille alueelta löytyy myös jalkapallopomppulinna. Autot kannattaa pysäköidä Wareenan ja Palloiluhallin merkityille pysäköintialueille, Hotelli Waltikan pysäköintialue on varattu seurojen esittelypisteisiin.

Tule mukaan tutustumaan koko perheen voimin eri urheiluseurojen ja yritysten toimintaan ja löydä itsellesi uusi harrastus tai ajanviete. Messuille on vapaa pääsy!

Muutokset mahdollisia.