Facebook pixel

Lasten kesäleirit Päivölässä

Ryhmä lapsia kävelee nurmikolla.

Valkeakosken kaupungin nuorisotoimi järjestää kesäleiritoimintaa Päivölässä 3.-9. luokalla oleville oppilaille.

Leirille ilmoittautuminen

Lapsi ilmoitetaan leirille tämän hetken luokka-asteen mukaan.

  • 3. – 4. -luokkalaisille ti 8.– pe 11.6.2021
  • yli 5. -luokkalaisille ma 14.– to 17.6.2021.

Ilmoittautumiset 26.4. (klo 12) – 16.5.2021. Yhdelle leirille otetaan 40 leiriläistä ilmoittautumisjärjestyksessä. Lisätietoja ja ilmoittautuminen HelleWi-järjestelmän kautta.

Leirimaksu

Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan leirimaksun. Leiri-ilmoittautuminen on mahdollista perua ilman kuluja 16.5. mennessä, ei 14 päivää aikaisemmin leirin alkua, vaikka järjestelmä näin ilmoittaakin. Tämän jälkeen leirimaksu palautetaan ainoastaan sairastapauksissa lääkärintodistusta vastaan tai koronarajoitusten tiukentuessa ja sen vuoksi leirin peruuntuessa.

Leiri maksaa 90 euroa/leiriläinen (20 e sisaralennus) ja hinta sisältää ruuan, majoituksen, kuljetukset, vakuutuksen ja ohjatun ohjelman materiaaleineen.

Mikäli vanhemmat haluavat, että sisarukset pääsevät samalle leirille, suosittelemme, että vanhempi lapsi tulee nuoremman leirille.

Leiriohjaajat ja leirikirje

Leireistä vastaa nuorisonohjaaja Johanna Mielonen. Lisäksi leirillä on muita ohjaajia. Ruuasta vastaa Päivölä.

Leiriläisen huoltajalle lähetetään lasku ja sähköpostilla leirikirje, jossa on tarkemmat tiedot tarvittavista varusteista, lähtö- ja paluuajoista jne.

Mahdollinen yöleirien peruuntuminen koronarajoitusten vuoksi

Mikäli yöleiri joudutaan perumaan koronanrajoitusten vuoksi, ilmoitamme siitä mahdollisimman pian. Järjestämme tilalle senhetkisten kokoontumisrajoitusten mukaiset päiväleirit sekä Nuorisotila Tyrmässä että Nuorisokeskus Pultissa (edellyttäen, että molempien tilojen ryhmät täyttyvät ja että rajoitukset eivät ole tiukentuneet ulkonaliikkumiskieltoon tms.). Ilmoittautumislomakkeessa on lisätietoja-kohta, johon ilmoitetaan onko halukas osallistumaan päiväleireille.

Päiväleirien ajat, ikärajat ja hinnat

  • Ti 8.-Pe 11.6. klo 8-15 3.-4.-luokkalaisille, hinta 30 euroa/lapsi.
  • Ma 14.-To 17.6. klo 10-18 yli 5.-luokkalaisille, hinta 30 euroa/lapsi.
  • Ma 21.-Ke 23.6. klo 8-15 3.-4.-luokkalaisille, hinta 20 euroa/lapsi

Hinnat sisältävät aamupalan, lounaan ja välipalan sekä askartelu– ym. tarvikkeet.