Facebook pixel

Lähiruokapäivä järjestetään 11.09.2021 - Ryhdy järjestäjäksi!

Mistä ruoka tulee, mitä maatiloilla tapahtuu, millaisia tyyppejä ovat maaseudun erilaiset yrittäjät? Lähiruokapäivänä juhlistetaan ruoantuottajia, lähiruokaa ja maaseudun elämyksellisyyttä ympäri Suomea ajatuksella "maaseudun avoimet ovet".

Maaseutuverkostopalvelut tiedottaa:

Valtakunnallinen Lähiruokapäivä-tapahtuma on tarkoitettu kaiken kokoisille ja näköisille tuottajille, tiloille, puutarhoille, palveluille, yrittäjille ja jatkojalostajille, jotka työskentelevät suomalaisen lähiruuan parissa. Mukaan toivotaan myös maaseudun elämysmatkailun tuottajat, ruoka-alan ammattilaiset ja muut toimijat, aina yhdistyksiä ja seuroja myöten!

Lähiruokapäivä on tilaisuus tehdä työtänne, tuotteitanne ja tilojanne tutuksi ihmisille lähellä ja kauempanakin. Osallistumalla Lähiruokapäivään tapahtuman järjestäjänä, yksin tai yhdessä vaikka naapurin kanssa, tarjoatte vierailijoille mahdollisuuden päästä tutustumaan maaseudun yrittäjiin ja teihin tilallisiin ”pintaa syvemmältä”. Lisäksi voitte halutessanne myydä tuoreita raaka-aineita tai valmiiksi jalostettuja tuotteita suoraan kuluttajille. Osallistuva tila tai yritys vastaa käytännön järjestelyistä itse.

Tutustu aiheeseen tarkemmin Lähiruokapäivä-sivustolla.