Facebook pixel

Koronarokotusten jatkuminen viikolla 13

Viikolla 13 rokotetaan 70 vuotta täyttäneitä ja sitä vanhempia kuntalaisia.  Samalla rokotetaan heidän kanssaan samassa taloudessa asuvat omaishoitajat heidän iästään riippumatta.

Käytössä on Pfizer-Biontech ja Astra Zenecan rokotteet. Käytettävää rokotetta ei voi valita. Terveyden- ja hyvinvoinninlaitoksen ohjeen mukaan Astra Zenecan rokote sopii kaikille 65 vuotta täyttäneille. Sairausperusteisia rajoitteita ei tällä hetkellä ole.

Riskiryhmään I kuuluvien rokotuksiin ei tällä hetkellä voida antaa uusia aikoja.

Rokotusvuorossa olevat kuntalaiset voivat varata ajan rokotukseen ensisijaisesti sähköisen yhteydenoton kautta kaupungin nettisivuilta. Ajan voi varata myös puhelimitse arkisin ma-pe klo 9-14 numerosta 040 335 7167 tai 040 335 7344. Valitamme ruuhkia ajanvarauspuhelimessa. Toivomme, että yhteydenottoja terveyskeskuksen hoitajien puhelinaikoina ei tehdä rokotusajan varaamiseksi.

Rokotteita saapuu edelleen rajallinen määrä. Tästä syystä rokotteiden loppuessa ajanvaraus voidaan joutua sulkemaan tilapäisesti. Tästä ilmoitetaan ajanvarausnumerossa sekä kaupungin nettisivuilla.

Muiden ryhmien rokotusten alkamisesta ja ajanvarauksesta ilmoitetaan erikseen Valkeakosken Sanomissa ja kaupungin nettisivuilla.

Rokotukset järjestetään vanhassa terveyskeskussairaalan (vuodeosasto) siivessä, Särpimäenkatu 27, 1.krs. Terveyskeskuksen piha-alueella on opastus rokotuspaikalle.

Varatkaa rokotukselle mukaan Kela-kortti ja pukeutukaa niin, että saatte olkavarren helposti riisuttua paljaaksi.

Koronatilanteen vuoksi rokotukseen tultaessa suosittelemme käyttämään suu-nenäsuojusta. Rokotukseen ei saa tulla, jos on lieviäkään sairastumiseen viittaavia oireita.

Rokotusjärjestyksessä noudatetaan Terveyden- ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) suositusta.