Facebook pixel

Koronarokotukset laajenevat 40-44-vuotiaisiin

Seuraavaksi rokotusvuorossa ovat 40-44-vuotiaat kuntalaiset. Aikoja on varattavissa rokotteiden saatavuuden mukaan.

Tällä hetkellä ajan rokotukseen voivat varata:

  • kaikki 40 vuotta täyttäneet ja sitä vanhemmat kuntalaiset
  • 16 vuotta täyttäneet riskiryhmään I kuuluvat
  • 16 vuotta täyttäneet riskiryhmään II kuuluvat.

Rokotteita saapuu edelleen rajallinen määrä. Aikoja on varattavissa rokotteiden saatavuuden mukaan. Tästä syystä rokotteiden loppuessa ajanvaraus voidaan joutua sulkemaan tilapäisesti.  Tällöin aikoja ei ole sähköisesti varattavissa. Ajanvarauksen keskeytymisestä ilmoitetaan myös ajanvarausnumerossa.

Rokotusvuorossa olevat kuntalaiset voivat varata ajan rokotukseen ensisijaisesti sähköisesti kaupungin nettisivuilta. Ajan voi varata myös puhelimitse arkisin ma – pe klo 9 – 14 numerosta 040 335 7167 tai 040 335 7344. Valitamme ruuhkia ajanvarauspuhelimessa. Toivomme, että yhteydenottoja terveyskeskuksen hoitajien puhelinaikoina ei tehdä rokotusajan varaamiseksi.

Muiden ryhmien rokotusten alkamisesta ja ajanvarauksesta ilmoitetaan erikseen Valkeakosken Sanomissa ja kaupungin nettisivuilla.

Käytössä on Pfizer-Biontechin ja Astra Zenecan rokotteet.

Rokotuspaikkana on vanha terveyskeskussairaalan (vuodeosasto) siipi, Särpimäenkatu 27, 1.krs. Piha-alueelta on opasteet rokotuspaikalle.

Varatkaa rokotukselle mukaan Kela-kortti ja pukeutukaa niin, että saatte olkavarren helposti riisuttua paljaaksi.

Koronatilanteen vuoksi rokotukseen tultaessa suosittelemme käyttämään suu-nenäsuojusta. Rokotukseen ei saa tulla, jos on lieviäkään sairastumiseen viittaavia oireita.

Rokotusjärjestyksessä noudatetaan Terveyden- ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) suositusta.